reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

witam sie :-)
Widze ze tu apetyt dopisuje , ciagle o jedzeniu :tak:

Mnie tez dopisuje ale akurat nie na tunczyka i ciasta ( na szczescie) , tylko na wszystko co ma kwasny smak:-DWlasnie dzis ogorkowa w moim menu.
Pozdrawiam wszystkie mamy.

reklama
Witam!
Ja juz po wizycie - tak wiec hipoglikemia nie zagraza mojemu dziecku ale lekarz kazal mi duuuzo jesc bo schudlam juz 3 kg :szok: a przeciez jem za dwoch :no: nie dobrze. Jeszcze takiej niskiej wagi w ciazy nie mialam jak przed ciaza wazylam 55 kg tak teraz 51 kg :-( ale wazne ze dzidzia rosnie - jak powiedzial ginek to nie tylko i caly rosnie ale swoje co nie co tez :-p ma juz 510 g i wszystko jest w jak najlepszym porzadeczku :-D ale ma nosek chyba po mnie bo tez taki maly :-p ale za to jak mu lica widac - to chyba po moim hahahaha :-p;-)

lileczka - smacznego - a ja dzis mam zurek :happy:
ika_s - daj zaraz znac kogo bedziemy mogly witac w 2008 roku ;-)
Ania31 - witam! jeszcze pare rzeczy trzeba dodac do salateczki ;-):-p hihihi
Myyszaaa - juz dodaje salateczke na watku ... :tak: smacznego :yes:

pozdrawiam :*

patrysia- ja ciągle mam przeczucie, że to jednak Moja Malutka Dziewczynka mieszka u mnie w brzuszku, ale zobaczymy. Kto wie? Może już jutro?

Witam wszystkich serdecznie.Jestem pierwszy raz na forum i mam nadzieje ze bedziecie mogli mi pomóc w wielu sprawach.Największy mój dylemat obecnie to czy iść do szkoły rodzenia czy nie, no i oczywiście jaki szpital wybrać.Czasu tak naprawde nie pozostało juz wiele,a tu jeszcze tyle rzeczy do zrobienia,nie wiem czy sobie ze wszystkim poradze.Pozdrawiam serdecznie wszystkie lutoweczki.

Cześć dziewczyny!:happy2:
Dzisiaj malujemy pokoik! Jak na razie musimy pokryć białą farbą kolor, który jest. Co najgorsze, to nie wiem na jakie dwa kolory się zdecydować...:sick: Początkowo chciałam górną część waniliową, a dolną kawa z mlekiem... ale mój Adam twierdzi, że kolory są bure...:dry: hmm...
Pomóżcie dziewczyny!:sorry: Jakie wy macie kolory?:confused: A może widziałyście coś ciekawego w gazecie...???:confused2:

Ika_s - trzymam kciuki! Mam nadzieję, że zostanie potwierdzona płeć dzidziusia i że wszystko będzie ok.:yes: Daj znać!
Gosia 78 - ja obecnie wykorzystuje męża i jego urlop...:-p
lileczka - ja też preferuje kwaśne :rolleyes:
partsia - na pewno będzie czadowo!:wink: Włosy farbuję za zwyczaj na ciemny brąz z jakimś odcieniem.
Bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze - to najważniejsze!:-D Pamiętaj o tym, że możesz jeść i tyć! Nie wiadomo kiedy nadaży się kolejna okazja.:cool:
cloe - :wink:
agawa1 - przyjmij moje wyrazy współczucia. :sad:
Mam nadzieje, że te ciągłe bieganie do WC, to nic poważnego! Napisz jak minęła podróż.
Myyszaaa - :wink:
Ania31 - dobra z Ciebie mamusia!:-D Rozpieszczasz swoich chłopców super smakołykami ... mmm...:biggrin2:

Pozdrawiam Was wszystkie!

ja tez juz jutro mam USG :) a w ogole to ostatnio czuje sie totalnie zamulona i niewyspana. najgorzej w pracy, brzuch mi pecznieje jak balon, spac mi sie chce, w ogole jestem nie do zycia. rozwazam L4 chociaz na 1-2 tygodnie narazie, bo juz nie wyrabiam :/

No i popołudnie
Moi chłopcy w kościółku na różańcu:tak:my z Kubusiem w domku i kombinujemy co by tu przekasić;-)znów sie najem a potem bedzie bolało:-Ddzidzia chyba idzie do góry bo coraz mocniej boli żołądek:-(chyba uciska i tak czuje sie już napompowana na maxa;-)
patrysia ja znam taki na szybko jak sie zachce cos inszego zobacze jaki masz Ty i na pewno zrobie:-)
anna_ajra ja uwielbiam gotować pitrasić w kuchni teraz troszkę nie bardzo bo za długo nie mogę stać zaraz boli mnie kręgosłup ale staram sie jak mogę a przy okazji korzystam też z jedzonka:happy::-D
Pozdrawiam Was

reklama
anna_ajra - w sumie szare kolorki :-) ale zamiast kawy z mlekiem na dół daj wanilię a na górę biel:) a te dwa kolorki oddziel borderem - to pokój dla maluszka?? - to bierz jakieś ładne z elemetami :) ja bym tak pomalowała i pokój zrobiła:)

Kropecka dal znać jak wyniki wyszły:-)

Do góry