reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć

Kropecka dużo dużo szczęścia i radości oby tak miła chhwila trwała zawsze i byście zawsze byli tak szczęśliwi jak w dniu slubu. Wyglądałaś przepięknie!!!! Jeszcze raz gratuluję!!!

A ja chciałam wczoraj coś napisać a tu mi komp się buntował i nie chciał otworzyć strony z bb - normalnie szok
A u nas wszystko w porzadku ale jutro mamy ciężki dzień - pogrzeb mojego wuja. Wyprawa 130 km w jedną stronę. Na szczęście jadą 4 autka więc bedziemy mieć towarzystwo. Tylko boję sie o mój pęcherz bo.... biegam co 20 min do wc. Kupiłam urosept, no-spe i zajadam może coś pomoże a jak nie to gin:-(. Pocieszam się ze mi nie zaczyna nic schodzić ale wole dmuchać na zimne.

Kurcze i nie wiem co chciałam wczoraj pisać - normalnie skleroza i w dodatku w ciąży się pogłębia:-):tak::-D
Jedno co jeszcze pamiętam to to że śle wam całuski wszystkim: gosi, kropeczce, ani ajrze, myszce, ika_s, najce, patrysi, lileczce, dawnej cloe, i aniom bo ich więcej i wszystkim o którym zapomniałam ale wybaczcie jak już wcześniej napisałam - skleroza

Melduje sie z rana jako pierwsza :-)

Wlasnie wstalam bo juz spac nie umiem :wściekła/y: ale i tak za niedlugo trzeba bedzie cos ze soba robic bo do ginka :happy2: boy bylo wszystko ok :-D ale przed tym trzeba rozpruc suknie bo jest za duza i przerabiac na nowo bo potem juz nie bedzie czasu :no: a to tak szybko leci :szok:

agawa1 - dziekuje za caluski :cool2::wink::yes::biggrin2:
dawna cloe - oki jak tylko bede miala wiecej czasu to dodam moja salateczke :-p:happy2:
zmykam cos zjesc wypic kawke i wziac prysznic ;-) buziaki dla wszystkich mamus!!!

Witam
Pozdrawiam każdą z Was razem i osobno:tak:;-)
Sałatka z tyńczyka prosta ogórek kiszony i cebulka pokroic w kostkę wszystko wrzucić do miseczki dodać tuńczyka wymieszać i jeść.SMACZNEGO:-)
Narobiłyście tylko smaczku:tak:
Ja wczoraj piekłam jabłecznik juz drugi w tym tygodniu jeden byl na sobote a wczoraj robiłam drugi z budyniem ale sie objadłam jabłka sa teraz to można robić. U mnie chlopcy szczęśliwi że dobre żeczy wymyślam i korzystaja na tym:-)

Myyszaaa Ciesze sie ze moglam pomóc :-D
A mój synuś domaga sie lulania:-D nie lubi jak za długo siedze przed kompem i nie zajmuje sie nim Idę troszke pobuszować w domku jakieś sprzątanko obiadek:-)zajrzę pewnie po południu jak chłopcy pojada do kościoła

reklama
Witam,
ja dziś zrobiłam badania ogólne i jutro o 16.30 wizyta. Już się nie mogę doczekać. Zobaczę płeć Dzidzi czy nie rozłoży także tym razem nóżek?
Zdziwiła mnie Pani w przychodni, bo poprosiła mnie pierwszy raz bez kolejki, więc już chyba NAS widać?

agawa1- dziękuję za całuski i oczywiście odwzajemniam.

dawna_cloe- też ostatnio chodza za mną ryby i dziś do pracy wzięłam pastę ze szprotki. Pychota!!!

Pozdrawiam wszystkie Mamcie.

Do góry