reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witajcie!
Dziś byliśmy na działce u teściowej. Trochę zimno, ale na szczęście w domku jest kominek, więc się pogrzałam i popatrzyłam w ogień, tak jak lubię:)
Anna ajra świetnie, że mąż ma urlop, macie jakieś konkretne plany? Napiszę co ginek na te pobolewania wątroby, ale wizytę u niego mam dopiero 18.10:(
Patrysia to u Ciebie juz długo te kłopoty ze snem!:no: Koniecznie powiedz ginkowi, może coś poradzi. Ja się męcze dopiero kilka nocy i chyba to też wynika ze smutnych wydarzeń, które ostatnio były w naszej rodzinie. Ale pamiętam, że przed ślubem też mało spałam, może u Ciebie i trochę działają stresy przedślubne? Mam nadzieję, że się doczekałaś fryzjerki, a jak nie to ze smykałką do czesania cos pięknego pewnie sobie na głowie wyczarujesz!:-D
Myszaaa wózek śmieszny:)
Cloe to fajnie, ze jednak Wam Julka dała pospać:)
Kropecka z okazji Waszego ślubu życzę Tobie i całej rodzince duuużo szczęścia!:-) I czekam na relację z imprezy:)

reklama
witajcie w sobotni wieczor.

dawna cloe moze bys mi podala jak sie robi te buraczki do sloikow, bo sie za to zabieram i nie moge sie zabrac, poniewaz nie bardzo wiem jak . Moze skorzystam z twojego przepisu.:-)

anna ajra gratulije pierwszej jazdy. Super ze maz ma urlop, moj niestety wszystko na ten rok juz wykorzystal:-(
pozdrowienia

hejka dziewczyny, miło że o mnie myślicie :) ja już po. imprezka się udała, ślub również, jestem padnięta ale szczęśliwa. zdjęcia robili znajomi więc wkleję jak ktoś mi je podeśle.

Witma w pochmurna niedzielę jestem dziś zakręconanamaksa Julcia pobudkę zrobiła przed siódmą:sick: Licze że wciągu dnia mi zaśnie bo ja w takim stanie nie dam rady przetrwać do wieczora:sick:
Kropecka super że impreza udana Na fotki czekamy niecierpliwie:tak:
Lileczka przepis na buraczki umieszczę w temacie "Nieb w gębie" :tak:
Patrysia i jak tam fryzura?
Anna ajra nie ma to jak samodzielna jazda, co nie?:tak:;-)

No to witam Was!

wlasnie jak nigdy polozylam sie popoludniu spac - bylam i nadal jestem taka wykamana ze zrobilo mi sie troche lepiej :-) teraz zrobilam sobie ciepla kapiel i zaraz zmykam na spacer :happy: takze sie wyrelaksowalam :-p

dawna cloe- niestety byla u mnie fryzjerka ale zobaczyla jaka chce fryzurke i pogadalysmy troche o niej wiec nie miala zbytnio czasu na robienie - umowilam sie na poniedzialek na 18 :happy2:
kropecka - cudenko jak po weselu sie wybawilas czekam na zdjecia :-D
Najka - no co do moich nocek to ciagnie sie juz - we wtorek mu powiem, ale to pewnie nie bedzie spowodowane weselem - jakos odziwo sie nie steruje - biore to na luzie :-D ale zobaczymy jak bedzie w dniu slubu :szok: a fryzjerka byla ale umowilysmy sie na poniedzialek takze nie musze sie martwic ;-)
myyszaaa - wozek na serio smieszny ale pewnie wygodny :tak:

Pozdrawiam wszystkie mamusie :happy:

Hej
kropecka - super, że impreza się udała :-) ale jak widzę to podróż poślubna Ci się odwlecze :-)
Dziewczyny - widzę że cisza na tym naszym forum :-D
Patrysia - statystyki poprawia :-)

A ja dziś znów w pracy choć mi się taaak bardzo nie chciało wstawać:-D
i najchętniej bym wróciła dalej spać :-D Jak każda kobieta niezdecydowana jestem :-D

Bo z domku to najchętniej bym do pracy poszła:-D

Pozdrawiam Ula

reklama
Do góry