reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
KINIUSIA!!! serdeczne gratulacje!!! mówiłam ze nie zawsze test ciążowy mówi prawde....
a tak apropo dziewczyny! uwaajcie na siebie i pracujcie jak najkrócej, dbajcie o siebie na maxa... ja dawałam z siebie wszystko i od 23 tyg ciązy moge tylko leżeć leżeć leżec...
pozdrowienia serdeczne!!!
a tak apropo dziewczyny! uwaajcie na siebie i pracujcie jak najkrócej, dbajcie o siebie na maxa... ja dawałam z siebie wszystko i od 23 tyg ciązy moge tylko leżeć leżeć leżec...
pozdrowienia serdeczne!!!
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Wtajcie!
I ja dołączam do Was. :-)Trzy testy oraz test z krwi pozytywne! Do lekarza wybieram się jutro, ale mam nadzieję,że wszystko będzie OK. Jeszcze mi trudno w to uwierzyć, siódmy szczęśliwy miesiąc starań!
Gratuluję Wszystkim Lutóweczkom!:-)
I ja dołączam do Was. :-)Trzy testy oraz test z krwi pozytywne! Do lekarza wybieram się jutro, ale mam nadzieję,że wszystko będzie OK. Jeszcze mi trudno w to uwierzyć, siódmy szczęśliwy miesiąc starań!
Gratuluję Wszystkim Lutóweczkom!:-)
Kiniusia Fantastycznie!!! na to czekałam!!!Teraz mogę mogę powiedzieć oficjalnie-jestem lutóweczką 2008.:-)
Gratuluje !!!!
kasia_k-ce
Zaciekawiona BB
kiniusia bardzo się cieszę,że Twoje marzenia się spełniły, widać testy nie zawsze się sprawdzają:-)
A jak samopoczucie pozostałych przyszłych mam?
U mnie tylko jeden dzień mdłości i na razie spokój
Chodzę ciągle śpiąca ponieważ zrezygnowałam z kawy, kupiłam taką bezkofeinową żeby móc napić się czasami kawki dla towarzystwa... .
Jutro z mężem jedziemy do Budapesztu na weekend,a starszy synek po rozdaniu świadectw do babci. Mam nadzieję,że mdłości na razie nie wrócą
A jak samopoczucie pozostałych przyszłych mam?
U mnie tylko jeden dzień mdłości i na razie spokój
Chodzę ciągle śpiąca ponieważ zrezygnowałam z kawy, kupiłam taką bezkofeinową żeby móc napić się czasami kawki dla towarzystwa... .
Jutro z mężem jedziemy do Budapesztu na weekend,a starszy synek po rozdaniu świadectw do babci. Mam nadzieję,że mdłości na razie nie wrócą
ja narazie mdłości jeszcze nie mam, ale poprzednio tak po 6 tygodniu mi się zaczęły więc jeszcze wszystko przede mną. dzisiaj czuję się totalnie słabo. doszło mi pewnie jeszcze zmęczenie bo Wiktor jest chory i całą noc walczyliśmy z gorączką. a rano tak mi z główki przyłożył że myślałam że mi nos złamał :/ do wtorku mam zwolnienie na opiekę nad nim. modlę się tylko żebym ja nic nie złapała.
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Kiniusia jeszcze raz ogromne gratulacje.
Bardzo się wzruszyłam jak tylko przeczytałam to co napisałaś.
U mnie jeszcze tylko jedna @ i zaczynamy starania :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bardzo się wzruszyłam jak tylko przeczytałam to co napisałaś.
U mnie jeszcze tylko jedna @ i zaczynamy starania :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Podziel się: