Ania_ajra ja też od czasu do czasu zaglądam, ale chyba faktycznie wątek nam zamiera....
Przyszlirodzice jaki sentyment mnie ogarnął... niesamowite są te pierwsze foteczki :-) jak się czujesz, jak znosisz ciążę??
ja wczoraj zdałam ostatni egzamin - yuppi!!!
teraz jeszcze pisanie pracy i obrona we wrześniu, ale odetchnę trochę - nie miałam wolnego weekendu od 2,5 mies.
Igulinko wczoraj wrócił znad jeziora, pogryziony przez komary, podrapany, posiniaczony, ale szczęśliwy. Wkurzyłam się trochę, bo całe plecy ma zsypane
(( pewnie od słońca, bo od pokarmów dostaje w innych miejscach. Moja mama jakoś nie wpadła na to, że skoro obie mamy uczulenie na słońce, to on też
i tylko mówi, że nic nowego mu nie dawała do jedzenia.
Do urlopu jeszcze trochę - dopiero w sierpniu, ale już zaczynam odliczanie
na razie wiem, że będzie kurs windsurfingu na Rodos a reszta wakacji zobaczymy
Igi nareszcie robi na nocniczek!
wczoraj mojemu doroślakowi kupiłam 7 par majtek, żeby podtrzymać wspaniały zwyczaj nienoszenia pieluch
poza tym od września przedszkole - oglądaliśmy 2 przedszkola i wybraliśmy jedno, wpłaciliśmy już wpisowe (500 pln
) baaaardzo fajne, z dużym ogrodem, ładnie urządzone, rozsądna osoba to prowadzi, dobrze zabezpieczone (przedszkole jest w domku). Niestety, Igi dalej ssie smoka i tak się go domaga, że nie mamy serca i nerwów, żeby się z nim kłócić - mam nadzieję, że weźmie przykład z innych dzieciaczków w przedszkolu....
Aniu, jak Michaś się dostosował do leżakowania - czy on śpi w przedszkolu?