reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Helloł :-)
Myszka pochwal się gdzie wczasowałaś?
Rekinasia z chęcią też bym poserfowała choć z drugiej strony boij.dupa jestem
Annaajra co do stronki do naszego ośrodka ,zdjęcia nie oddają tego jak tam jest fajnie
a teraz uciekam na tajny ;-)
Myszka pochwal się gdzie wczasowałaś?
Rekinasia z chęcią też bym poserfowała choć z drugiej strony boij.dupa jestem
Annaajra co do stronki do naszego ośrodka ,zdjęcia nie oddają tego jak tam jest fajnie
a teraz uciekam na tajny ;-)
Ja również czytam czytam i jeszcze raz czytam i to baaardzo regularnie. Jestem na bieżąco z tym co się u Was dzieje, ale sama nic nie pisze bo u mnie jak było tak jest. Nie to żebym marudziła, ale nie ma czym się dzielić. No może prócz tego ze z piatku na sobotę śmigamy na wczasy do Rewala. Amadeuszek nawija jak szalony, definitywny koniec z pieluchami nawet w nocy, od września obydwaj chłopcy do przedszkola póki co obaj się doczekać nie mogą, i to by było na tyle...
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Witam amelka jak na razie cieszy sie ze bedzie miała rodzeństwo zobaczymy jak bedzie zachowywała sie po narodzinach... Laski prosze o linka na tajny bo nie mam w ulubionych bo był format
Laski prosze o linka na tajny bo nie mam w ulubionych bo był format
Proszę https://www.babyboom.pl/forum/mama-lutowa08-f183/
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Witam się babeczki ...kurcze ja to ostatnio sporadycznie wpadam na BB ...a to to itd ciągle cos się dzieje ,upały nieżle dały mi w kość .Teraz doszło puchnięcie palcy i powiek oraz drętwienie nóg i rąk i ból pleców ...ech jeszcze trochę muszę wytrzymać .Mam na 100 potwierdzone że będzie dziewczynka ...Będzie miała na imię NIKOLKA w 29 tyg ważyła ponad 1300 a ja jestem 6 kg na plusie.i mam przeogromne cycki.
PRZYSZLIRODZICE gratuluję ruchów maleństwa ,ja poczułam w 13 tyg ...a teraz już nieżle mała daje mi popalić .
REKINASIA GRATULUJĘ ZDANIA EGAZAMINÓW.
DAWNA CLOE oj jak przykro że z przedszkolem nie wypaliło.
ANNA AJRA ale miałaś przejścia z dzieciakami .....współczuje a co do upałów to my mamy gigantyczne podwórko ,basem piaskownice i wielki orzech który daje cień więc nie jest tak żle ...gorzej ze mną bo ja to ledwo dawałam rade .
wkleje pare fotek w wakacji i mój brzuch.
no to trochę fotek
31 tyg i moje 84 cm na wysokości pępka całe 11 cm na pluisie
noi wakacje
PRZYSZLIRODZICE gratuluję ruchów maleństwa ,ja poczułam w 13 tyg ...a teraz już nieżle mała daje mi popalić .
REKINASIA GRATULUJĘ ZDANIA EGAZAMINÓW.
DAWNA CLOE oj jak przykro że z przedszkolem nie wypaliło.
ANNA AJRA ale miałaś przejścia z dzieciakami .....współczuje a co do upałów to my mamy gigantyczne podwórko ,basem piaskownice i wielki orzech który daje cień więc nie jest tak żle ...gorzej ze mną bo ja to ledwo dawałam rade .
wkleje pare fotek w wakacji i mój brzuch.
no to trochę fotek
31 tyg i moje 84 cm na wysokości pępka całe 11 cm na pluisie
noi wakacje
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Oliwka świetna rodzinka a twój brzuszek niczego sobie. Podziwiam cię mnie czasem moja dwójka daje w kość ze mam dosyć a ty jeszcze brzuszek masz do tego Gdzie to spędzałaś wakacje?
Przyszlirodzice bądż dobrej myśli skoro teraz Amelka reaguje dobrze na wieść o rodzestwie
Pozdrawima wszystkie czytające babeczki;-):-)
Przyszlirodzice bądż dobrej myśli skoro teraz Amelka reaguje dobrze na wieść o rodzestwie
Pozdrawima wszystkie czytające babeczki;-):-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
DAWNA CLOE powiem ci szczerze że moje szkarby też czasem daja mi w kość ale daje rade ,jak to dzieci mają swoje humory .Ale cieszą sie na małą ,szczególnie Oliwia wczoraj jak układałam ubranka to tak przeżywała że ona będzie jej pilnowac żeby Bartek jej nie uderzył .Ogólnie to ona jest bardzo mądra i mimo ze była wcześniakiem rozwija si ę wspaniale ,nawet moja ciotka która prowadzi klasy 1-3 mówi że ma bogate słownictwo i nieraz szkolniak nie mówi takich wyrazów jak ona .Gdybyśmy wiedzieli ze nie damy rady nie decydowali byśmy się ma 3 dziecko a oni naprawde są zżytym i kochanym rodzeństwem.
A co wakacji to byliśmy nad Jeziorem Zdworskim w Zdworzu ,to ok 80 km od nas więc bliziutko .Trochę słońca złapałam a dzieciaki są tak opalone jak murzynki.
A co wakacji to byliśmy nad Jeziorem Zdworskim w Zdworzu ,to ok 80 km od nas więc bliziutko .Trochę słońca złapałam a dzieciaki są tak opalone jak murzynki.
Cześć dziewczyny!;-)
Chciałam dać znać, że żyję...
Wciągnełam się bez opamiętania w Sagę Zmierzch. Każdą wolną chwilę poświęcam lekturze do późnych godzin nocnych... Zakochałam się w tej serii!
Pamiętam, że któraś z Was też ją czytała...
Trzeba zacząć ją czytać, a każda zrozumie moje uzależnienie
Pozdrawiam!
Chciałam dać znać, że żyję...
Wciągnełam się bez opamiętania w Sagę Zmierzch. Każdą wolną chwilę poświęcam lekturze do późnych godzin nocnych... Zakochałam się w tej serii!
Pamiętam, że któraś z Was też ją czytała...
Trzeba zacząć ją czytać, a każda zrozumie moje uzależnienie
Pozdrawiam!
reklama
Oliwka!!! myślałam, że cię tu już nie spotkam a jednak jesteś foty rewelacja, a brzuch.... jesteś pewna, że to 31 tydzień??? pamiętam, że pod koniec mialam dość tego wielkiego brzucha... a ty nie masz nawet połowy tego
Ania_ajra też nadrabiam zaległości czytelnicze, w weekend przeczytalam jedną książkę a stercie kolejne do przeczytania na zaraz :-)
Cloe jakie hocki-klocki z firmą, beznadzieja, że w tym kraju normalny człowiek praktycznie nie ma szans na publiczne przedszkole
Zyteczko, Margaritko, dajcie znak życia, jeśli czytujecie
Ania_ajra też nadrabiam zaległości czytelnicze, w weekend przeczytalam jedną książkę a stercie kolejne do przeczytania na zaraz :-)
Cloe jakie hocki-klocki z firmą, beznadzieja, że w tym kraju normalny człowiek praktycznie nie ma szans na publiczne przedszkole
Zyteczko, Margaritko, dajcie znak życia, jeśli czytujecie
Podziel się: