reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów zyczy Ania z rodziną

Witajcie!
nie moglam wejsc przez te ostatnie dwa dni :-:)-(
net mi szwankowal -z asiegu nie bylo :wściekła/y:
ale juz jestem
jaka uradowana :-D:-D:-D
wczoraj bylismy na obiadku u moich rodzicow, dzisiaj na obiedzie u tesciow :sorry2: jakos wytrzymalam ale szybko sie zmylam bo na 15 szlam z dziecmi do kosciola :tak:
niedawno wrocilam pije kawke i czekam na znajoma...
no i wogole to Sewek mnie dzis niezle zlal :-D
a wogole to strzelilam sobie dzis niebieski make-up haha :-D:-D:-D elegancko :-p:-p:-p

Cześć dziewczyny!:sad:
Ponad tydzień mnie nie było i sama nie wiem, od czego zacząć? Dużo się działo…
Dzisiaj była u nas nasza pani pediatra na wizycie domowej. Michaś rano strasznie kaszlał, a Martynka na święta dostała gęstego żółtego kataru…:-( a już było lepiej…
W każdym razie malutka na antybiotyku, a Michaś ok.
Jak by mało było na dziś… to ułamał mi się ząb i muszę jak najszybciej (a z tym kiepsko) wybrać się do stomatologa.
Działo się dużo, ale nie mam teraz do tego głowy – myślę, że zrozumiecie…
Święta spędziliśmy u rodziców i teściów, ale w tym roku były wyjątkowo smutne… więcej na tajnym.:sad:

Ostatnia edycja:
witajcie!
Aniu zdrowka zycze dla maluszkow! Oby wkoncu przeszly Wam te chorobska!
jak bedziesz miala czas to zagladnij :tak:;-) a z zebem koniecznie idz do denstysty moze Ci to nadleje albo cuś :-D

dziewczyny gdzie sie podziewacie:confused:

Straszna tragedia... Łącze się w smutku i żałobie
[*]

znicz..jpg

jej dziewczyny ale wasze dzieciaczki urosły ,kiedyś sporo się tu udzielałam ale potem miałam małe kryzysy ,choroby dzieciaków !!! jak ten czas leci ,ja obecnie siedze w domku i oczekuje naszego trzeciego bąbla !!!pozdrawiam wszystkie!!!

reklama
Witam się Kolejny dzień żałoby Ech aż trudno uwierzyć Cuż życie toczysię dalej i tylko lizę że przejmowanie władzy przez zastępców obędzie się płynnie , bez większych zawirowań
Oliwka witaj ponownie:tak::-) Rodzinka cię się powiększa gratulacje:tak: jak Oliwka i Bartuś?
Kwiatuszek jaktam dalej w dwupaku czy może Tymoteuszek już z nami jest:confused:
Ania 31 Bartusia przyjeli do przedszkola? Oliwka tez apisałam ale straszą mnie że zabraknie jej parę miesięcy Zobaczymy.

U nas wszystko po stremu Obie dziewczyny są chore wiec mam komplet dzieci w domu i czuję że sama się rozłoże lada moment:crazy:

Do góry