reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
No niestety zamiera na wątek
Patrysiu spróbuj tu Image hosting, free photo sharing & video sharing at Photobucket trzeba sie zarejestrować:tak:a do pracy kochana gdzie sie da mamnadzieje że w swoim zawodzie:tak:
U nas po malutku coraz cieplej na dworze to cale dnie spedzamy na podwórku mały nie chce wogóle wracac do domu.:-D Wczoraj byłam na zebraniu u bliźniaków 8 kwietnia maja egzaminy na koniec 6 klasy mam nadzieje że chłopcy dadzą sobie rade:tak:
pozdrawiam Was

dziewczyny dzis normalnie dla mojej Amelki piatek 13 wylala na siebie gotujaca zupe:(
na szczescie ma tylko lekko poparzone raczki na brzuchu nic nie ma, bo szybko ja do wanny i pod zimny prysznic wzielam dopiero po chwili zobaczylam ze raczki tez ma poparzone. Skonczylo sie na pecherzach na raczkach brzuszek czysty na szczescie mamy smarowac i robic opatrunki i do kontroli po swietach... ehhh ale mialam stracha masakra bidula moja :( potem sie chyba ze 4 razy jeszze walnela normalnie pecha dzis dziecie ma :(

Cześć Dziewczyny!

Moje drogie,nie gniewajcie się,że się nie odzywam,nawet nie zaglądam:-(Od soboty mieszkamy juz na swoim:-) Jeszcze tylko dziś mam internet,bo jestem w starym mieszkaniu by posprzątać przed oddaniem kluczy. Po świętach bedziemy załatwiać neta.... i nie tylko :) Marcelinka jest zdrowa,przyzwyczaja sie do nowego domku-ciężko nam to idzie... O tym później.

Życzę Wam i Waszym bliskim spokojnych i radosnych zarazem Świąt Wielkiej Nocy.

Ściskam Was bardzo mocno,pamiętam o Was i mam nadzieję,że juz niedługo skończy się ta gonitwa,odsapnę i wtedy wrócę do Was :)

Buziaczki!!!!

dziewczyny dzis normalnie dla mojej Amelki piatek 13 wylala na siebie gotujaca zupe:(
na szczescie ma tylko lekko poparzone raczki na brzuchu nic nie ma, bo szybko ja do wanny i pod zimny prysznic wzielam dopiero po chwili zobaczylam ze raczki tez ma poparzone. Skonczylo sie na pecherzach na raczkach brzuszek czysty na szczescie mamy smarowac i robic opatrunki i do kontroli po swietach... ehhh ale mialam stracha masakra bidula moja :( potem sie chyba ze 4 razy jeszze walnela normalnie pecha dzis dziecie ma :(
oj biedactwo niech szybcitko wraca do zdrowia!!!

witajcie
wpadam tylko i wypadam
czasu brak
ja ledwo zyje chora jestem na maxa wszyscy jakos sie trzymaja a ja :confused::dry:
gardlo mnie boli, ledwo gadam, kaszel olaboga :baffled:
noz masakra...

podejrzewam ze bede dopiero po swietach... :-:)-(
ale chce juz z mijesca Wam zyczyc :-D

Smacznego jajeczka wielkanocnego,
dużego zająca czekoladowego, zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości.
Życzy Pati z rodzinką :-D

mysle ze tym razem sie uda

[video]http://s804.photobucket.com/albums/yy329/PatrysiaR87/?action=view&current=P3290499.flv[/video]

Ostatnia edycja:
Z okazji świąt Wielkanocnych,
życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi.
Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia,
i uniosły serca ponad przemijanie.
easter..jpg

Witajcie!
ja na chwile :biggrin2:
m zabral mlodego na chwile do znajomego bo na 12:30 ma do roboty :dry:
mala lezy albo spi - nie wiem bo teraz kompa mam w kuchni :sorry2:
ale sie nie odzywa
ja juz od rana pranie jedno robie - potem drugie
wysprztam jeszcze lazienke bo tylklko ona mi zostala, ciuchy wyprasuje, pojde do kosciola na 15 i potem nie wiem...
wstawie Wam potem fotki mojego mieszkanka bo sie jeszcze nie chwalilam :-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

sloneczko swieci ale zimno jest brr :dry:

reklama
przyszlirodzice- jaka szkoda Amelki, malutka się nacierpiała:-(, ale tak już bywa z dziećmi wszędzie ich pełno i o wypadek nie trudno. Dużo zdrówka dla malutkiej.
Patrysia- ale słodziak, a jaka wygadana:-D

DUŻO ZDRÓWKA , BŁOGOSŁAWIEŃSTWA BOŻEGO , SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI
ŻYCZY KLUSKA Z RODZINĄ

Do góry