reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

w sobote bylismy w Poznaniu.
Wiec zadnej poprawy nie ma ale lekarz powiedzial ze musimy jeszcze conajmniej 2 lata poczekac na zabieg bo mala musi wazyc conajmniej 15 kg bo ma za male zyly. A ze w zwiazku z ta wada nie ma zadnych powiklan to mzoemy spokojnie czekac. Chociaz nie jest powiedziane ze bedzie miala robione To ta zatyczka Amplatzera- bo jesli przy usg przez gardlo wyjdzie ze dziura jhest niesymetryczna (poszrpana ) to takiej zatyczki nie ebdzie mogla miec i beda musieli operowac :(
Wogole jak bedzie miala ta zatyczke to przy kazdej infekcji czynawet po kazdej wizycie u stomatologa bedzie musiala brac antybiotyk zeby nie doszlo do zakazenia Implantu.....

reklama
MIKOŁAJU sto lat:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

U nas po malutku w czwartek szczepienie i bilans Bartka i dzień mija za dniem wygladamy wiosny ale jakos ciężko w tym roku jej chyba zajrzeć do nas:tak::-Dpóki co to snieg znów leży i mrozi przynajmniej u nas

Pozdrawiam was ciepło

-pszlirodzice i co jednak operacja?:confused:
Ania31 zimai u nas pełną parą Snieg mróz dobrze że chociaż słońce przyświeca.Stawiam że Święta ielkaocne będziemy w zimowych kutrkach:cool:

cloe- jeszcze nie jest zadecydowanae czy beda robic Amplazera czy zamykac operacyjnie ehhhh wiecie co boje sie tego strasznie jak najdejdzie ten dzien kiedy bedzie miala miec to robione narazie staram sie o tym nie myslec bo chyba zwariuje

Hej
W imieniu Mikołaj dziękujemy za życzonka :-)

Mikołaj waży 13,3 i mierzy 92 cm :-)

Gada jak najęty :-D składa zdania i w pieluszkach chodzi :-) choć uśnie w swoim pokoiku - to rano budzimy się koło niego :-D nie żebyśmy my szli do niego :p

Pozdrawiam

Witam w wielkim swiecie dziewczyny :-D:-D:-D
No wiec tak ja sie usprawiedliwiam, nie bylo mnie tak dlugo bo skonczyl nam sie internet a nie bylo za co go zaladowac... :dry:
ale juz jestem... :cool2:

ostatnio bylam z Sewkiem i Niki u lekarza - Sewi na bilansie a Niki na pierwszym szczepieniu.
Sewcio wazy 12 kg i mierzy 92 cm wszystko z nim wporzadku... mamy jednak isc do dermatologa z tym co kiedys Wam mowilam co mial na posladkach... i jezeli dermatolog stwierdzi ze to skaza czy cos innego to przepisze nam leki albo cos a jezeli nic nie stwierdzi to idziemy do lekarza po skierowanie na testy alergologiczne :tak:
natomiast Niki wazy 4400 g a szczepienie zniosla dzielnie :tak: jedynie potem musialam dac jej czopka bo strasznie plakala.... :sorry2:

dzisiaj nie bede z Wami tak dlugo bo o 10 spodziewam sie kolezanki z porodowki a potem jade na msze za dziadka... a w miedzy czasie trzeba sie przygotowac i cosik w domku porobic :biggrin2:

jak co jestem z doskoku :-D:-D

Cześć dziewczyny!:-)
Ostatnio pisałam ponad tydzień temu… czas szybko leci.
We wtorek byliśmy z Martynką na odłożonym szczepieniu, które zostało ponownie przełożone na przyszły czwartek z powodu… kaszlu:dry:. Michaś zaś dostał antybiotyk:sad: i nie chodził do przedszkola – dlatego też nie miała możliwości pisania.
W czwartek byłam u swojego gin (więcej na tajnym), a w piątek odwiedziła nas moja koleżanka z pracy. Dziś byłam z Michałkiem na 4 urodzinach kuzyna (Adama chrześniaka).
No a tak poza tym, to wszystko czas mija według stałego harmonogramu…:-( Nie narzekam na brak zajęć, jedynie ta monotonia jest dobijająca… i jeszcze ta pogoda… brrrryyyy:wściekła/y:

przyszlirodzice – mogę się jedynie domyślać, co czujesz w związku z wadą serduszka Amelki… i na pewno nie jest Wam z tym lekko, ale musicie być dobrej myśli!:wink:
kwiatuszek.pregnent – jak się czujesz? Już niedługo…:-D
patrysia – daj znać, jaki będzie wyniki tej wysypki Sewcia. Nikola ślicznie przybrała – super!:happy:
Ania31 - i jak tam po bilansie? Ile Bartuś waży?

Pozdrowienia dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
reklama
anna ajra una s bilans to porażka mały waży 13,100 nie pozwoliła mi go rozebrac i 600 zabrała na odziez czyli wpisane ma 12,500 wzrost 87 zabrane 2 cm na buty wpisane 85 koszmar:no:zła byłam jak nic ja tam miałam czas zeby to dokładnie przeprowadzic do tego w dniu bilansu goraczkował nam poprosiłam o zbadanie no to jak z łaski osłuchowo było ok kazał obserwowac dzis juz jest dobrze goraczki od wczoraj nie ma nie wiem moze to 3 dniówka była:confused:no i mały ma stulejke kazał porzadnie to sciagac ale ja nie potrafie boje sie ze go to boli i maz robi ale tez krzycze na niego jak widze ze mały sie krzywi nie wiem jak to bedzie. Starsi nie mieli takich problemów moze z czasem samo to minie:confused:. Duzo zdrówka dla Michasia i Martynki

Dziewczyny przeczytajcie ten protest
http://mygreencanoe.blogspot.com/

Ostatnia edycja:
Do góry