reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-)
I znowu pada śnieg… brryyyy! Mam już dość zimy!:wściekła/y:
Ostatnio zaliczamy wszyscy po kolei lekarzy… W środę byliśmy z malutką u ortopedy z bioderkami. Na szczęście wszystko idzie ku dobremu, ale trzeba było powtórzyć jeszcze USG… więc byłam wczoraj. W środę znów do ortopedy by zobaczył wynik - myślę, że będzie po sprawie.:happy2:
A Michałek nadal kaszle w nocy:dry:, choć jest już poprawa. Adam był z nim w środę u pediatry i dostał nowe syropki.
We wtorek mamy szczepienie Martynki, ale coś mnie się wydaje, że znowu przełożymy… och! mam dość.:no:
Jutro sobota i idę do fryzjera – w końcu trochę się wyrwę.:-p
Poczytam, co nowego u Was.:wink:

reklama
No i znów spadł snieg kiedy bedzie ta wiosna!!!!! Wczoraj byłam z chłopcami na dworzu slicznie słonko świeciło a dzis snieg śnieg Kuba mówi rano do mnie mamus zima znów wróciła:tak:My na bilans i ze starszymy na szczepienie jedziemy 11 marca mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. W poniedziałek wraca moja mam z sanatorium ze Świnoujścia:tak:troche jej zazdroszcze ciszy spokoju:happy2:

anna ajra dużo zdrówka dla Michasia.

kwiatuszek- mój Dominik też budzi się w nocy, czasami nawet 2 razy i woła mleka.
anna_ajra- dużo zdrówka Wam życzę, a przesuniętymi szczepieniami się nie martw, ja twierdzeże czym później tym lepiej;-)
Wiecie ,mój mały budzi się ostatno coraz wcześniej, dzisiaj wstał o 5.35 rano , było już prawie jasno i nie mogłam go przekonać ,że jest jeszcze noc:no:.
Boje się co będzie gdy słońce zacznie wstawać o 4, ma wprawdzie granatowe rolety które co wieczór zaciągam ale chyba jeszcze zainwestuje w ciemne zasłony:baffled:.
Aaaa, Dominik umie już liczyć do 12:-D i powoli zaczyna nazywać poprawnie kolory.

Nasze kochane słoneczko Mikołajek
obchodził wczoraj swoje święto...
Z tej okazji mamy dla Ciebie nie tylko życzenia,
ale i 1000 buziaczków,
bo Cię bardzo mocno ściskamy...
Rośnij duży w zdrowiu i miłości...:-D

tort2..gif
Ulu, wybacz spóźnienie.:sorry2:

Cześć dziewczyny!:-)
Ja po wizycie u fryzjera – jestem ruda… Kolor bardzo mnie się podoba, bo jest ciemny i pasuje do „całości”.
Adam znów na antybiotyku… szkoda słów z tymi chorobami… Martynka i Michałek nadal kaszlą.:no:

Ania31 – miło słyszeć, że Kuba ma się lepiej i wizyty u alergologa będą zbędne.:tak: Ja nadal czekam aż Michaś się rozkręci z mówieniem.
Zytka – jak tam Wasze pobudki skoro świt, minęły? U nas też zimno… brrryyy… :baffled:
Mam nadzieję, że choróbsko Ciebie oszczędzi!:tak:
Dziękuję za miłe słowa!
Ależ moje dziewcze jest dziś marudne:-( Wypłakała się bez powodu i zasnęła. Wstaje ten łobuz teraz skoro świt i potem jest nie do życia...
Czy u Was tez jest tak przeraźliwie zimno? Ja chyba sie przeziębiłam,boli mnie gardło i sama bym chętnie się położyła do łóżeczka:tak: Ale nie ma tak dobrze niestety:-(
Anna_ajra- och kurczę i Was rozłożyło choróbsko. Dużo zdrówka dla Was kochani! Aniu nie przejmuj się tym karmieniem i tak jesteś najcudowniejszą mamą dla swoich dzieci:tak:
kwiatuszek.pregnet – mój dwulatek przeważnie ładnie w nocy śpi. Teraz jak jest przeziębiony, to gdy się przebudzi, to strasznie kaszle i muszę go posadzić, podać syropek i odczekać, aż mu trochę ulży. Zdarzało się wcześniej tak, że mocno w nocy płakał i musiałam go wybudzać – na szczęście „koszmary” (bo to chyba to było) minęły.
Michaś też śpi w swoim pokoiku i nie przychodzi do nas.
kwiatuszek.pregnent pisze:
dziewczyny czy Wasze dwulatki spią ladnie w nocy? :)
Hania śpi już długo w swoim pokju w "dorosłym" łóżeczku
ale raz albo dwa w nocy woła mnie i muszę isc sie do niej polozyc na chwile, przysnie i wracam do siebie
mecza mnie teraz te przemarsze nocne bo w koncu 9 miesiac zaczynam
jak jest u Was?
Kluska79 – dzięki! Widzę, że i Twój Dominik poszedł w ślady Marcelinki Zytki i wstaje przed 6! Uff… No i gratuluję postępów.
-anna_ajra - dużo zdrówka Wam życzę, a przesuniętymi szczepieniami się nie martw, ja twierdzeże czym później tym lepiej;-)
Wiecie ,mój mały budzi się ostatno coraz wcześniej, dzisiaj wstał o 5.35 rano , było już prawie jasno i nie mogłam go przekonać ,że jest jeszcze noc:no:.
Boje się co będzie gdy słońce zacznie wstawać o 4, ma wprawdzie granatowe rolety które co wieczór zaciągam ale chyba jeszcze zainwestuje w ciemne zasłony:baffled:.
Aaaa, Dominik umie już liczyć do 12:-D i powoli zaczyna nazywać poprawnie kolory.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry