reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kasiu strasznie się cieszę :-D:-D:-D nie dość że masz radoche bo to końcówka i już niebawem będziesz tuliła małego księcia to jeszcze dodało Ci zapewne sił na wieść że się przekręcił :-D mmsy ustawione ;-) tak wiec czekam :tak:

reklama
Anetko ja wczoraj ci wysylalam mms i znow nie doszedl:eek::eek:Jakby co mam numer jeszcze do Ani wiec wysle do was dwoch a co tam do ktorej dojdzie:tak::tak:

NO HEJ !! Cieszę się że pamiętacie taką zrzędę :-)
KAsiu Cieszę się że Miłoszek się obrucił - i jakie PIĘKNE imie wybraliście dla małego!!! :tak:

My nie majstrujemy kolejnej latorośli - no może koło 40ski - mojej ale to dopiero gdzieś za 8 lat :-) Jak zapomne o porodzie Miłka TAK CZY INACZEJ- Kurcze jaka stara jestem :-). W roku szkolnym to nie mam czasu nawet dla dzieci. Kamil do przedszkola idzie - udało się dostać na szczęście :-)To napewno dojdzie mi obowiązków z(zebrania, imprezki itd). Już nie mam siły a jak sobie pomyśle orobocie od 7 do 20 co dzień to mi się żygać chce. :no:Na szczęście są wakacje jeszcze :-) I mogę z Wami troszkę pobyć :-) Całuski
kasiu - trzymam kciuki aby to było dziś :-)
przyszli rodzice :tak:dzięki
syneczki2:-)

Aniu jeszcze go nie ma:baffled:bedzie dopiero w poludnie, spoznia sie. A ja znalazlam plamke krwi na wkladce i nie wiem co o tym myslec:baffled::baffled:Przestraszylam sie:baffled::baffled:

kasiu- to pewnei czop nie martw sie a masz juz jakies skurcze albo co? a maz juz niedlugo bedzie szykuj ta zupe szykuj widzisz ja cie podczytuje na sierpniowkach atki ze mnaie detektyw:p

Poczytuj Aniu poczytuj:-DMilo:-)
Zupka gotowa tylko meza brak:baffled: Skurcze to ja codziennie mam od jakiegos czasu a teraz z nerwow nic, ale brzusio pobolewa:baffled:

reklama
Do góry