reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:eek::eek::eek::eek::eek::eek:To ja juz nie wiem, moze musisz skonfigurowac telefon:tak:Trzeba by na necie poszukac na stronie ery konfiguracje albo na infolinie zadzwonic;-)

reklama
dzień doberek wszystkim !!!!
widzę że urlopowiczki powracały do rodzinnych gniazd i od razu się tu tłoczniej zrobiło a do tego to oczekiwanie na Kasi poród ;)
iiiiiiiii już nie popiszę bo Gabi grymasi , zaraz ją wykąpie i mam nadzieję że wcześniej uśnie to wtedy jeszcze wskoczę na pere chwilek :)

witam sie- kasia aneta i jak udalo wam sie z tymi mmsami?
witaj ulenka :) ciebie tez tu dawno nie bylo a gdzie usprawiedliwienie:p
Kasiu- my tu wszystkie czekamy na twoj porod :) ciekawe kiedy to sie zacznie czuje sie jak 1,5 roku temu jak wszystkie po kolei nam sie sypaly tym razem ty pierwsza potem jak dobrze pameitam bedzie miauczus a swoja droga ciekawe co u niej hmmmm:eek: dawno sie nie odzywala potem Patrysia i Ania :) o i ciekawe co tam u naszej oliwki ma ktos z nia kontakt? i kluska tez sie jzu do nas nei odzywa ciekawe jak tam Piotrus

Aniu ciężko powiedzieć. Niby rozmawiałam z biurem obsługi i ma być już ok teraz tylko aby sie przekonać Miłoszek musi sie dać sfotografować już po za brzuszkiem :-D

Madulek obudził się z zaklejonym oczkiem od ropy. Mąż z ojcem na siłe mu ją wyklejali bo biedak ani troszke nie mógł ruszyć powieką. Nie widziałąm tej sceny bo miło spałam a gdzy mały przyszedł do mnie sie przytulic i poskarżyc co to mu sie stało aż zesztywniałam. Cała powieka zapuchnięta a pod okiem wielka gulwa. Biedak jedno oko duże dormalnie a drugie?:szok::szok::szok: no może z 3 mm źrenicy było widać. Ciary mi przeszły i łapie za tel do naszej okulistki. I wiecie co? dwa razy przemyłam mu rumiankiem raz rano drugi raz po popołudniowej dzemce i po ropce i opuchliźnie ani śladu. :szok::szok::szok:

No przepraszam ze tak dlugo ale wlasciwie dopiero weszlam:tak:A wiec Miloszek glowka w dol:-D:-D:-DBrzuszek bardzo nisko, rozwarcie na palec i szyjka troche sie skraca. Na porod widokow narazie nie ma ale to sie moze zmienic w coagu kilku godzin. Wody w normie wiec to tylko uplawy;-)W kazdym razie jesli do 12ego nie urodze to 13ego na oddzial albi i 12ego jeszcze. Na wywolanie. Mam nadzieje ze do tego czasu sama urodze:tak:Mam duze obrzeki wiec mam mierzyc codziennie cisnienie i jesli cos bedzie nie tak to na oddzial:baffled:No ale mam nadzieje ze wszystko ok bedzie. To teraz tylko czekac kiedy miloszek zdecyduje sie urodzic. Acha no i ma okolo 3500g:-DBuziaki dla wszystkich

reklama
Do góry