reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Jestem:-DSorki nie odzywam sie weny nie mam:baffled:
Ide w srode do gina to sie dowiem czy maly sie przekrecil, wczoraj w nocy mialam takie skurcze ze myslalm ze to juz. Jakby co to mam telefon do Anetki i napisze do niej. Syneczki masz odbior mms wlaczony to wam zdjatko wysle jak urodze//.??Teraz wlasciwie to czekam na decyzje gina czy CC czy SN. Licze na to drugie.
Maz niespodzianka przyjezdza w srode na 3 dni tylko dobrze byloby urodzic do tego czasu:-D
Buziaki ogromne dla wszystkich ode mnie i Mateuszka. Trzymajcie kciuki na srode oby lezal glowka w dol:-D

Kasiu kilka razy dziennie wchodzę na sierpniówki z nadzieją na Twoje pojękiwanie z powodu bolesnych regularnych skurczy ;-)ostatnio szef podpatrzył i zapytał czy jest coś o czym on nie wie? :-D:-D:-D mmsy hmm nigdy nie korzystałam z tej funkcji wiem ze ja wysyłać nie moge ale czy dostane? zaraz pogrzebie w komórce i zrobie tak aby było dobrze :tak: Mówisz że wolisz naturalny poród, a ja z kolei marzyłam o cc i przy trzecim to juz na bank sobie zafunduje. Tylko że u mnie spowodowane jest problemami w trakcie porodu. Przy Oliwierku 3 kroplówy a skurczy brak wód dawno nie było a Amadeuszek pchał sie na świat ja miałąm straszne skurcze a wyjść nie mówgł byl tak owiniety pępowiną że czym bardziej ja parłam tym on sie bardziej cofał nie wiem jakim cudem do niedotlenienia nie doszło a na cc bylo już wtedy za późno. Teraz żeby nie kusić losu bo co kolejny to gorszy trzeci poród ile by nie kosztował będzie cesarka przez wzglad na moje paskudne przeżycia i obawe o dziecko. Ale za Ciebie trzymię kciuki i za tego małego wielkiego uparciuszka :-D

Aneta przykro mi ze tak zle wspominasz swoj porod. Ja z Matim nawet sobie chwale mialam wywolywany wiec ZZO bylo dla mnie niesamowita ulga, nawet po porodzie zazartowalam ze tak to ja moge rodzic jeszcze raz:-DNo i wygadalam sobie. teraz po prostu boje sie rehabilitacji po CC bo meza nie beidzie i musze szybko dojsc do siebie:tak::tak:
.
Kurcze skoro nie mozesz wysylac to i nie mozesz odbierac pewnie. Moze cos sie wymysli:baffled:

Kasiu komórki zacofanej nie mam tylko zapewne opcji nie mam uruchomionej zapewne jak mam mp3 to mms tez na pewno ;-)jeszcze dziś będzie zrobione :-D jak ja nie dam rady to męża zgwałce nie wejdzie do łóżka póki nie ustawi :-D:-D:-D

Ufffffff no Anetko juz myslalam, mowie sobie pani magister i zacofana komorke ma??:eek::eek:To ja ci w tygodniu cos na probe wysle a ty mi napiszesz czy dostalas ok??
Wlasnie ze spaceru wrocilam i stwierdzilam ze to nie dla mnie juz no ale Mati zada Mati dostaje:-D

reklama
No i dostałam ale co? tekst że mam pobrać obraz a jak wcisne opcje pobierz to odpowiada że próba sie niepowiodła... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co z tym tel tyle kasy kosztowało i dupa blada jasnista:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry