reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Dobrze, że was mam bo zupełnie zapomniałam o tej szczepionce:szok:!!! Zajrzałam do książeczki a tu okazało się, że nawet jestem już zapisana na 30 czerwca (bo zapisałam się przy ostatniej szczepionce, ale to tyle czasu już minęło…..); żeby nie wy to pewnie bym nie poszła:zawstydzona/y:.

Zytka, Rekinasia ja też złożyłam w pracy wniosek i teraz czekam. Ale na razie nic się nie odzywają:angry:.

Majka też trochę przeziębiona, ale lekarz powiedział, że wszystko ok. i mam jej dawać tylko ambrosol na kaszel.
Tak po za tym nic się nie dzieje więc nic nie piszę, no może oprócz tego, że od półtora tygodnia mam popsutą lodówkę i szału przez to dostaję:wściekła/y::wściekła/y:. Bo najpierw czekaliśmy na serwis a teraz na decyzję Samsunga czy jej naprawa będzie na gwarancji czy nie. A jak nie to będziemy musieli bulić 800 zł za naprawę:wściekła/y::wściekła/y:.

Coś ostatnio cały czas podgórkę mamy

Buziaki

reklama
Moje najmłodsze dwa bobasy śpią od godziny a ten trzeci najstarszy wcina czekolade i wglapia się jak sroka w gnot na tv :baffled: a ja? zajadam chleb z twarożkiem po mojej lewicy piwko tzn było piwko w lodówce kolejne więc jestem spokojna :-ppo prawicy myszka na pół żywa :-pmała katastrofaale od czasu do czasu działa :-pzagłębiam sie teraz w aktach miłego wieczorku dziewczyny.

witam.....
ale dzis od rana juz wkurzona, niewyspana o Boze co to byla za noc.....
masakra :no:
oczy mam jak na zapalkach bo jak bym sie polozyla to mnie juz nie ma :sorry2:
co chwile wstawalam albo przez pare godzin nie spalam przy Sewku :-(
a jeszcze musze isc wyjsc poplacic zrobic male zakupy i odebrac towar o jejku :dry:

kurcze a nie wiem czy go jeszcze zcasem uszy nie bola.... :wściekła/y:
ja dotykam go za uszami to nie rwie sie tak jak dotkne lekko w uszku (nie w srodku tylko zaraz na wierzchu) no masakra chyba jutro czeka mnie lekarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak nie urok to sraczka :angry:

Pati a goraczke ma??Przy uszkach to przewaznie wysoka goraczka i placz taki bez powodu szczegolnie jak dziecko spi, nagle z krzykiem sie budzi. Mowie z doswiadczenia bo Mati jak byl mniejszy to ze 3 razy mial chore:tak::tak:

kaska - ma goraczke ale lekarz powiedzial ze to od wirusowego zapalenia gardla....
a dopiero teraz widze ze jest troche wrazliwy na uszy... :shocked2:
placze czasem bez powodu :sorry2:

przyszlirodzice teraz to juz dobrego lekarza nie ma :no:
dlatego wyruszam jutro rano ... :tak:

reklama
Patrysia czesto gardlo jest podraznione od ucha wiec lepiej idz do lekarza. Sama czesto jak mam zapalenie ucha to boli mnie gardlo. Powodzenia na wizycie i oby Sewi jak najszybciej wyzdrowial.

Do góry