reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Czesc laseczki. Wiem wiem- zaginęłam w tłumie:zawstydzona/y: i sie odnalezc nie umie:-D poczytałam;-)
No i .... jestem tak podniecona perspektywą wyjazu do PL,ze.. mogę sie spakowac dziś i tak czekac:-D tylko,ze ja nie lubie czekac:dry:
Dziewczynki moje zdrowe .U nas jeszcze tydzien szkoły:dry: ale damy rade.Niki ma juz 11 zębolków:szok: przy czym wszyskie cztery czwórki szly prawie jednoczesnie:no: koszmar jakis:sorry2: Opadły mi juz checi na synusia;-):-D No i z nocnikiem nam marnie idzie:dry: o siusiu nie ma mowy ,ale kupka... owszem idzie Niki po nocnik,ale juz z kupą w papmersie:sorry2::dry: NO coz- trza to przeczekac widocznie.

przyszlirodzice no i byłas w TV?? niestey nie mam jedynki.A swoją drogą to nawarstwilo Wam sie tych problemów... oby wszytsko znalazło własciwą droge i szybko się pokonczyło;-)

pati jak Sewi? A Ty jak sie czujesz?:-)

kaska buziale w tego brzucholka:-D;-)
lileczka- do raportu:wściekła/y::-D syneczki Ty to masz urwanie z tymi maluszkami.Ale powciesz sie,ze sama nie jestes:tak: Mimo,ze Martysia juz duzo starsza to:baffled: nie jest mi łatwiej;-)

Zycia, Rekinasia,agawa:confused:, kropecka:confused:,Myszaaa,MOPM-chyba tak to szlo:sorry2:,i wszytkie laseczki pozdrawiam bez wyjatków:-p

Udanej niedzieli.

5106_bobasy.jpg

Ania PR-widziałam Was przed chwilą w TV:tak:

Margaritko- u nas też czwórki szły wszystkie naraz-koszmar!!!Myślę,że ta bieguna,która dopadła w ten czas Marcelka to były te zębole. A akcje z nocnikiem u nas idento jak u Was:-D

Buzialeczki dla Was wszystkich kochane!

Przyszlirodzice no nie widziałam no :baffled: byliśmy u teściowej na imieninach i za nic nie szło tv włączyć bo chmara dzieci opanowała kanał z bajkami :dry:
Margaritka no jak możesz brak chęci na synka? :szok::szok::szok: to jakiś atak kosmitów na twoją osobę :szok::szok::szok: nie daj sie :-D No a jak my sie umawiałyśmy? trza sie powymieniać doświadczeniami jak to sie te płcie robi. Mojemu córki nie wychodzą na jakas ciapa ewidentna :-p a Twojemu synusie ;-) przy okazji waszego przylotu do Polski musieli by jakieś wrażenia swe powymieniać może w końcu by efekty były widoczne i namacalne. :-) Ale wiesz jest jeszcze jeden sposób zawsze mozemy sie wymienić męzulkami na tę chwilę :-D:-D:-D:-p

Znalazłam przypadkiem ciekawy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/zwierzenia-f89/tesciowa-dobra-czy-zla-3769/
Aż dziw łapie jakie te teściowe potrafia być...:szok: jak ja się cieszę że mąż ma złotych rodziców:blink:

Czesc laseczki. Wiem wiem- zaginęłam w tłumie:zawstydzona/y: i sie odnalezc nie umie:-D poczytałam;-)
No i .... jestem tak podniecona perspektywą wyjazu do PL,ze.. mogę sie spakowac dziś i tak czekac:-D tylko,ze ja nie lubie czekac:dry:
Dziewczynki moje zdrowe .U nas jeszcze tydzien szkoły:dry: ale damy rade.Niki ma juz 11 zębolków:szok: przy czym wszyskie cztery czwórki szly prawie jednoczesnie:no: koszmar jakis:sorry2: Opadły mi juz checi na synusia;-):-D No i z nocnikiem nam marnie idzie:dry: o siusiu nie ma mowy ,ale kupka... owszem idzie Niki po nocnik,ale juz z kupą w papmersie:sorry2::dry: NO coz- trza to przeczekac widocznie.

pati jak Sewi? A Ty jak sie czujesz?:-)

Udanej niedzieli.

5106_bobasy.jpg

a gdzie dokladnie do PL jedziesz :confused:
Sewi juz lepeij zastrzyki pomagaja...
a ja tez dobrze :tak:

No i witam :biggrin2:
dzisiaj nocka nawet ladna tylko moj mlody zasnal dosc pozno... kolo 23 :sorry2: nie pamietam dokladnie bo zasnelam przed nim :zawstydzona/y: no a moj m w drugim pokoju zasnal przy filmie... :sorry2:
a dzis rano musial nas budzic na zastrzyk... bo juz prawie 8 byla :szok:
i tak potem z przychodni musial wracac sie do domu po nowy zastrzyk bo wczprajszy zapomnialam wsadzic do lodowki :zawstydzona/y: nie wiem o czym ja mysle :dry:

reklama
Witamy sie i my
troszkę nas nie było ale doba za krótka teraz dla mnie ciągle coś do zrobienia jak wróce z jazdy i cały dzień w biegu mam. Dzis moje bliźniaki kończą 12 lat:szok:kurcze jak to zleciało imprezka była w sobote:-D. Bartuś troszke ma katarku ale pewnie to przez ranne wstawanie i czekanie na pociąg z mamusia dzieciatko mi sie rozchorowało zreszta Kuba też żal mi ich ale co zrobic jak nie mam z kim ich zostawić moze od przyszłego tygodnia bedzie lepiej

Patrysiu ciesze sie ze z Sewkiem lepiej jak fasolinka :tak:

wszystkie bardzo pozdrawiam:-):-):-):-):-):-)

Do góry