kaska no to beda Cię na rekach chłopaki nosic jak dorosną
najważniejsze że zdrowe!!!! ale tak jak dziewczyny pisały pomyłki się zdarzają więc kto wie
u mnie miał być Franuś, i na jednym usg zekomo był ale na drugim już nie , lekarz pokazał "ziarenko kawy " miedzy nózkami i rozwiał tatusiowi wątpliwości, powiem szcerze ze ja zareagowałam ....płaczem, byłam troche rozczarowana, jeszcze przed ciażo mówiliśmy o Franku a teraz mamy Gabrysie
ech i jak cudownie że mogłas dokładnie obejrzeć malenstwo , to są niezapomniabne chwile, ja bardzo lubię sobie ogladać film z usg , czasmi tak idealnie widać buziaczka , nosek, paluszki i to bijace serce
normalnie sie rozmażyłam
dbaj o siebie Kasienko i o maleństwo
Gratuluje !
Margaritka to będą na pewno cudowne święta !!!!
Baniorka ja też nie mogę sie doczekać az sie w domu jakiś doprosły pojawi a tu mi K dzwoni i mówi żebym mu torbe spakowała i na trening jedzie
ciekawe jak minie dzis nocka bo byłyśmy na szczepieniu z Gabi, na razie wszystko ok ale różnie to może być, kiedyś miał gorączkę po szczepieniu ;(
a no i moja mała nie wiele przybrała przez ostatnie miesiące , wazy 11,700 ale to i tak wysuwa ją na górę siatki centylowej wiec niema co narzekać, wzrostu nie mierzyli jej ale e z tego jak ją przystawiłam do miarki która tam na ścianie wisiała to jakieś 77 cm, ogólnie rozwój ok, nawet z chodzeniem już sobie zaczyna coraz lepiej dawac rade, odważyła sie na przejście kilku kroczków samodzielnie ale woli jednak z podtrzymywaniem, z jexdzikiem w dłoniach to wrecz biega:-), albo na czworakach
doktorowa powiedziała że jak na tyle miesięcy w rozwórkach i szelkach to rewelacyjnie szybko sobie radzi moja mała córeczka
a 2 kwietnia idziemy na kontrolę bioderka, mam nadzieję ze to juz ostatnie spotkanie z ortpopedą!!!
ja dostałam natomiast skierowanie na badanie krwi bo zdaniem pani doktor bladzienka jestem, no pójdziemy i sprawdzimy jak to tam z moja krwia jest, faktem jest że troche gorzej sie ostatnio czułam , ale bardziej na przesilenie wiosenne bym zgoniła, kupiłam sobie witaminki i mam nadzieję że wszystko sie unormuje, no i jeszcze niech słonko przyswieci!!!!! bo póki co to za oknem zawierucha śnieżna