reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
U nas Michaś zaczął w końcu przesypiać noce - już 3 z kolei.:-):-):-) Mam nadzieję, że tak zostanie...
Nie mogę wyjść z podziwu, jak szybko moje dziecko rośnie i jakie mądre się staje. Jest już taki duży i wiele rzeczy rozumie.:-D Szkoda tylko, że nie potrafi jeszcze powiedzieć...

Czytam i widzę, że KONKURS ruszył pełną parą!:happy:

Kalendarzowa WIOSNA za 8 dni!:-D

Kluska79 - zastrzyk pod uchem... brzmi strasznie!:szok: Aż ciary przechodzą, a co dopiero małe dziecko musi przeżywać...?:surprised: Jestem pełna nadziei i wiary! Będzie dobrze! Ściskam!:wink:
Zytka - i nasz Michaś to mały łobuziak, też na spacerze się nie słucha.:-D
Margaritta - nie jesteś sama! Nasz Michaś też strasznie wymusza i na słowo "nie" podobnie reaguje, choć jeszcze potrafi odpuści. Martynka też taka była?:confused:
Gratuluję nowego ząbka!:-D
No i te smakołyki w Twoich postach... ach i och... mniam, mniam!:-D
patrysia - jak zdrówko i samopoczucie?:confused:
Mąż ucieszył się z porządków z małym remontem?:happy:
Syneczki2 - dobre, to z tym ważeniem w supermarkecie!
Śliczne zdjęcia!:-D
Jeśli chodzi o mowę Oliwerka, to przyłączam się do wypowiedzi ulenki507.:tak:
A co do obowiązku szkolnego w wieku 6 lat, to jedna wieka pomyłka i totalne nieporozumienie naszych rządzących!:no2: Jest to nieprzemyślane, nieprzygotowane i okaże się strasznym błędem, tak jak mundurki i epizod Giertycha "Zero tolerancji":dry:. Aż się zezłościłam...:wściekła/y::angry::wściekła/y:
Ania31 - rzeczywiście dzień minął ambitnie. Super, że cytologia wyszła wspaniale i że się układa!:yes:
Suwaczek musisz chyba uaktualnić.:rolleyes2:
kaskax25 - jak się czujesz w 17tyg.? No i ile głosów już masz ... każdego dnia przybywa chyba dobre 20.:happy: Michaś ma 13 zębów i kolejny się zapowiada - górna trójka!
ulenka507 - ja też będę musiała Michasia zaprowadzić do fryzjera, bo jeszcze trochę i będzie jak dziewczynka!:-D:-D:-D
Gosia 78 - fajnie, że już wróciliście do zdrowia!:happy:
lileczka - współczuję Wam takiego ząbkowania... co za koszmar... :hmm:dziura w dziąśle itp. Och!:-(
moniamonis, baniorka82- :-)
kropecka, agawa1, Ika_s - dajcie znać dziewczyny jak się macie!
przyszlirodzice - Michaś niczego podobnego nie robi. Owszem... wymusza krzykiem i płaczem, ale nie uderza nigdzie głową. Być może nas to jeszcze czeka...

Ale ostatnio, jak jej się coś nie podoba zwłaszcza wychodzenie z wanny, to nie patrzy gdzie i o co, tylko wali głowa i ryczy :szok::angry::angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:
kaskax25 pisze:
Mati tez tak wali glowa i beczy nie wiem skad im sie to bierze, mimo ze widze ze go to boli to dalej robi to samo, jak sie zdenarwuje zwlaszcza na cos.
przyszlirodzice pisze:
Teraz- to akurat mama dziala:) moze dzieci nie wiedza jak odreagowac stres i dlaetgo tak reaguja? pozostale mamy czy wasze dzieciaczki tez tak robia?

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Kaska- bylismu lekarza powiedziala ze to zabki a nie chce wyjsc. Biedulka sie tak meczy:( i temperatura caly czas do 39,3 apap i czopki zbijaja jej gora na 2 godziny a potem znow to samo;/ chlodne kompiele tez zbyt duzej ulgi nie przynosza. A zel tez na 5 minut;/;/:no:

Biedna sie meczy, ja na taka goraczke co nie chce spasc daje 1/3 czopka pyralginum dla doroslych, dziala bezblednie, ale jest na recepte i nie kazdy lekarz zaleca. Kube tylko tak lecze z goraczki bo nic innego nie dziala, Kuba starczy to dostaje pol tego czopka. Ale zeby na zabki taka goraczka? Szok

przyszlirodzice na moją mała najlepiej działa pyralgina w czopku można ją kupic w Aptece bez recepyt więc spróbuj napewno będzie ulga zęby to jest straszna rzecz!

Hej
Dawno mnie tu widac nie było ale czytam regularnir i jak dziewczyny pozwolą to i jaki głośik na "rośniemy razem" strzelę" Teraz postanowilam coś skrobnąć cośsie nie zapomniały że taka Cloe jeszce jest:tak:
U nas po staremu Oliwka robi po trzy kroczki a potem na kolankach zasuwa coś nie załapała jeszcze bakcyla jeśli chodzi o chodzenie Z Julką było inaczej jak tyklko załapała o coc chodzi będąc w pionie tylko w tej pozycji chciała być , ale moje dziewczyny różnią się praktycznie we wszystkim Dobrze że chociaz lubią się nawzajem :tak:
Wczoraj mieliśmy gości spędziłam miły wieczór tylko trochę głowa mnie boli:-p ale dobrze że tylko to;-):tak:Od czasu do czasu warto spotkać się z kimś innym niż stali domownicy
Przyszlirodzice z Amelkiniezłe ziólko i jak tam zdrówko?
Kaskax25 ale tam gonicie ( rosniemyrazem ofcourse:tak:)to już 18 tydzień? :eek: ale ten czas leci
Ania 31 skąd ty bierzesz tyle powera? Ja też chcę a wkońcu dzieci u mnie o połowę mniej
Kurcze fajną wiosnę mieliśmy wczoraj dziś znó jesiennie.:dry:Kiedy znów będzie ciepło?

reklama
Dziewczyny goraczka nadal sie utrzymuje ae te zabiska nie chca wyjsc;/ jak dlugo moze sia taka goraczka utrzymywac? przeciez nie mozemy caly czas jechac na lekach przeciwbolowych i przeciwgoraczkowych :no::no::no:

Do góry