reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Nie zartuj ja akceptacje mialam zaraz po minucie, sluchaj moze ono za duze bylo:tak:Nie moze przekraczac 2MB, czyli 200kb.
Sprobuj jeszcze raz mozesz inne wyslac to nie musi byc jedno zdjecie:tak:

Kasia - ale widzę że młody rządzi :-D jest już zwycięzcą w swoim konkursie :-D

Pozrdawiam :-)

I tym razem wszystkim nie poodpisuje :-) bo zabiegana zalatana lutówkowa-marcówka :-)

Helloł:-)
Pogoda u nas beznadziejna i jeszcze po Julkę jadę do przedszkola ..aż mi się nie chce:baffled:
Weekend spędziliśmy u teściów było sympatycznie Teraz Oliwka śpi a ja muszę odgruzować pokój mojego starszego dzicka Wygląda tam jakby rzeczywiście bomba wybuchła:baffled:
Przyszlirodzice czemuż to twój M obraził się o to zdjęcie Wyglądsz prześlicznie swoją drogą:tak:

cloe- a zebym to ja wiedziala on ma gorsze humory niz baba w ciazy:p
I nie wiem sama od jakeigos czasu o co mu chodzi.
Chce samochod ale nas an to nie stac i mi marudzi caly czas a ja jzu nie moge sluchac wiec i teraz on przestal sluchac mnie mowie wam gorzej niz z dzieckiem. Bo na mala to krzykniesz i na chwile masz spokoj ehhh:szok::crazy:

Patrysia- Amelka tez dzis miala problem ze spania i wnocy marudzila. nuie wiem czy to zeby bo ma popuchniete cale dziasla i wczoraj az pazurami drapala;/;/ czy brzuszek bo sie prezyla. I myslslam ze ma niespodzianke a to chyba tylko baki byly;/
No i tak o 1 wyladowala u nas w lozku.... rzucala sie i wchodzila mi na glowe i tak do samego rana ehhh

reklama
Do góry