reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam Was lutóweczki!!!
Jestem tu pierwszy raz, mam synka Cyprianka, który się urodził 23 lutego 2008. Właśnie też startujemy w konkursie o którym jest mowa a wiec serdecznie zapraszam na link :-) PROSIMY O GŁOSY :-)

http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=656&cat=ap

reklama
Cześć dziewczęta:-)
Ja jestem dzisiaj wykończona, od 8 byłam w szpitalu z dwójką dzieci, wróciłam o 14 do domu , posprzątałam, obiad zrobiłam ,Dominika nakarmiłam i jestem padnięta.
Piotruś jest w domu, ustaliłam z lekarzem że będziemy przyjeźdżać na ostrzykiwanie, miał jeszcze kilka badań, miałam kilka spięć z innymi lekarkami:wściekła/y:(wredne baby które mają wszystko w nosie), zjeździłam całe Katowice za lekarstwem do ostrzykiwania ( 2 godziny szukałam) . Na szczęście dogadałam się z lekarzem który ostatnio przyjmował nas w poradni przyszpitalnej, gdyby Piotruś został w szpitalu musiałby przerwać rehabilitację a obie sprawy są równie ważne i zastrzyki i rehabilitacja i na szczęście ten lekarz to rozumie:tak:. Pierwszy zastrzyk pod uchem mamy za sobą ,a Piotruś był bardzo dzielny.
przyszlirodzice- głos oddany:-)
kaskax- codziennie głosuję:-)
anna_ajra- u Piotrka nie znają przyczyny i boję się ,że nie poznają:-(
Patrysia- pewnie ząbki idą, będzie miał Sewi czym gryźdź, my staneliśmy na 8 -miu i jakoś nic więcej od kilku miesięcy się nie pokazuje:baffled:
ika82- witaj i napisz coś więcej o sobie i dzieciaczku

Cześc Laseczki!

Aleście przez ten weekend naklikały:szok: W sobotę mieliśmy gości i nie miałam jak zajrzeć,a wczoraj pojechaliśmy na obiadek do teściów i późno wróciliśmy i juz nie miałam siły na kompika:-(A dziś u nas było piękne słoneczko i zaliczyłyśmy długaśny spacer:tak:Moje dziewczę biegało dziś po wszystkich kałużach-matko co z niej za łobuziak!!!:-DAż strach pomysleć co to będzie za trochę?Kiedys to był wrzask jak ja szykowałam do wyjścia na spacer,a teraz jest wrzask jak ja siłą ciągne ze spaceru do domu:tak:Tak się dotleniła,ze poszła spać i pewnie znowu nie będzie mogła zasnąć wieczorem-będzie buszowanie do późna....

Syneczki-:-)Marcelek tez śpi w takiej pozycji jak Madik:tak:A Olinek jest przeuroczy w tych wałkach:-DA examin nic się nie martw,nawet jeśli na nie to przeciez poprawisz-zdolna jesteś;-)

Kasiax25-jesteście liderami w konkursie:tak:Trzymam mocno kciuki za wygraną! Głos na Matusia będę oddawała teraz co drugi dzień,a co drugi na Amelkę:tak:

Przyszlirodzice
-powodzenia w konkursie,trzymam kciuki,żebyście dogoniły KAsię i Matusia i załapały się na nagrodę:tak:tak jak pisałam wyżej będę głosowała co drugi dzień na Was:-)

Ania31-:-)Jak tam miałaś gości imieninowych?:-D

patrysia-gratki za kolejnego ząbka:tak:U nas juz osiem:-)A co do nocek to ja już nie daje rady,Marcysia ma 13 miesięcy a ja nie przespałam jeszcze żadnej całej i się nie zanosi:-:)-:)-(

Anna_ajra-ja tez mam nadz.,że i my będziemy sie cieszyć jak Ada zajdzie w ciążę.Tymczasem w sobote wyszła ze szpitala,udrożnili jeden jajowód,drugi juz niestety będzie niedrożny:-(Poza tym była torbiel na jajniku i okazało się że ma endometriozę:-(Tak bardzo mi ich szkoda,ale mocno wierzę w to że doczekaja się maleństwa,teraz musi dojść do siebie po tym szpitalu...
A co do mieszkania,to nie spieszymy się aż tak bardzo,ale ja mam duże parcie i chciałąbym juz mieszkac na swoim:tak:Dość juz mam tej tułaczki...
No tak nasza p.doktor bezdzietna ponoć,ale to dla mnie żadna nowość.Mam 2 inne znajome pediatryczki też panny i bezdzietne:-(Współczuję im na swój sposób...

Mysza-:-)

DawnaCloe-:-)

ika82-witaj:-)

Kluska-całe szczęście że Piotruś taki dzielny,trzymam kciuki za to ostrzykiwanie.I dobrze,że trafiliście na wyrozumiałego lekarza,szkoda by było tej rehabilitacji-fakt.Pamiętam o Was cały czas:tak:Duza buźka dla Ciebie dzielna kobieto-matko!!!:-)

Margaritta-:-)

No i napisałam,że było słonecznie,a właśnie pada grad:-(Lecę po moje pranie na balkon!

Pozdrówki dla Was wszystkich!!!!

Witam lalunie.

Ja nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem:no: No taka to ona nie byla jeszcze- diabeł nie dziewczynka:zawstydzona/y: Wie juz doskonale jak sie domagac czegoś a jesli tylko wypowiem cos co zaczyna si ena "nie..." np.nie wolno, nie wchodz tam i tp. to Niki drze sie jakbym nie wiem co jej zrobiła:dry: O co kaman w ogole?
Ida górne dwójki-prawa juz na przebiciu prawie ,lewa jeszcze chwila- ale matko kochana to chyba nie powód zeby jęczec o byle co :angry: No mówie Wam - łatwo nie jest. Napiszcie mi,ze nie jestem sama,ze Wy tez tak macie:sorry2:
Noce u nas jak wiecie byly super,ale od 2-3 dni Niki niby spi,ale sie wierci , kreci jakoś niespokojnie:dry:
No i to jej "chodzenie".Kasiax25 pytalaś czy juz lata.Otóz cały czas sa to jednak niepewne kroczki jeszcze .I mowie lezie nie patrzy gdzie nie umie jeszcze dobrze ale ma to gdzies:wściekła/y: No łobuziara mała się zrobiła.Ciekawe po kim?:-pJednak jak powiedzialam mojej mamie to zaraz mi udzieliła odpowiedzi po kim to dziecko ma taki charakterek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D ehhhh.... trza przezyc;-)

Aaa Kasia ja tez glosuje co dzien:-p

Zytka ciesze się,ze mała Twoja rozrabia:-D U mnie odkad Niki zajarzyła ,ze ma nózki to jest wrzask jak wkładam ją do wózka:dry:

Kluska powtarzam się,ale dacie rade-tak jak napisalam w moim oststnim poscie;-)

dawna cloe odgruzowane??:-D I po co? jak znam zycie to zaraz bedzie tak samo:sorry2: ;-)

patrysia nie jestes sama;-)

przyszlirodzice a bo te nasze chlopaki to takie duze dzieci- wieczne dzieci;-) nie da sie ich zrozumiec- trzaba ich poprostu kochac :-D

Syneczki2 to tylko egzamin:-p zdolna bestia jestes i zaliczysz- spoko wodza:-D Widocznie tak byc musialo,a facet nie ma za nic wyczucia czasu i pewnie mu coś poprzedniej nocy nie poszlo;-):-D:-D:-D

ika82 witamy witamy:-)

Udanego wieczorku moje kumoszki;-)

mediumk32tjn564863b5139c50489734.jpg

Mozna, mozna tylko na jedno dziecko jeden glos dziennie:-)Wiec mozna glosowac codziennie na kazde dziecko. A glosowac mozna i na setke dzieci byle jeden raz dziennie. Takze zytka spokojnie mozesz glosowac codziennie na nas i Amelke:-)

Ania dopiero zaczynacie:tak:Moim zdaniem jak na pierwszy dzien i tak dobrze wam idzie:-DA na koniec i tak nie ma sie liczyc ilosc glosow bo jury niezalezne ma wybierac trojke zwyciezcow, takze byle sie zalapac z glosami do pierwszej piecdziesiatki:-DPowodzenia, moj glos macie napewno, pierwsza dzis glosowalam na Amelcie:-D

reklama
Kasia-dzięki za info:-)Wcześniej jak próbowałam to sie nie dało:wściekła/y:A zatem zagłosowałam i bedę czynić powinność dzień w dzień :-D

Margaritka-normalnie jakbym o swojej Marcelce czytała:-DDziewczyny by sie dogadały w mig,albo by się zawrzeszczały nawzajem:-D:-DU nas dziś była wieczorem mega avanti przy wychodzeniu z wanny!Tak sie rozdarła (za przeproszeniem) że ja się wystraszyłam,że się uderzyła albo ją coś zabolało...A chodziło chyba o to ze chciała się jeszcze pluskać:tak:
A wogóle to zapomniałam Wam napisać,że to moje dziewczę to paniusia nie z tej ziemi,jak dorwie tylko jakąś torbę to zakłada ją sobie na ramię i spaceruje jak po wybiegu:-DArtystka na całego!!!

Gosiaczku-co u Was?Pokonaliście mam nadzieję tego wirusa!Odezwij się:tak:

Dobrej i spokojnej nocki Mamisie kochane!

Do góry