reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Słońce załatwione wiedziałam ze dopiero co posta na sierpniówkach napisałaś wiec poczekałam troszke, ułozyłam sobie co mam napisać i jak tylko się zgodziłaś odrazu wkleiłam i wysłałąm gdzie potrzeba :tak::-) A nadzieję warto zawsze mieć bo co by bez niej nam zostało? jednak realnie patrząc mizerne szanse mam...

reklama
Dzieki ci serdeczne milo mi ze tak sie zaangazowalas tylko jedno mnie wkurzylo bo jak dokladnie przeczytalam regulamin to ilosc glosow decyduje tylko o dostaniu sie do polfinalow a pierwsze trzy miejsca bedzie wylaniac jury. Mam nadzieje jednak ze moj Matis sie spodoba i wygramy te pieluszki. W kazdym razie mysle ze ilosc glosow tez beda musieli wziac pod uwage.
W ogole jestescie wszystkie strasznie kochane i dziekuje wszystkim za glosy, to dzieki wam forum 2008 i forum 2009 mamy tyle glosow. Dziekujemy raz jeszcze buziaki dla wszystkich.

Podam linka jakby ktos przegapil:-)

http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=112&cat=ap

Buziaki wielkie dla wszystkich:-D:-D

Uruchomiłam jeszcze kilka osóbek na nk :-D:-);-) będzie dobrze wygracie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas dzisiaj pięknie słonecznie... Wysłałam swoich chłopaków na spacer, więc
"Carpe diem"!:-D

patrysia - myszoskoczka...? No to macie niezły ubaw!:-) No i super imię - kiwi!:tak:
Zytka - przykra sprawa, z Twoją przyjaciółką:hmm:. W rodzinie miałam podobny "przypadek", ale zakończony sukcesem, który ukończy w lipcu 3 latka.:happy: Błąd jaki popełnili, to właśnie zabieg udrażnia jajowodów. Lekarze w Warszawie mówili, że był zupełnie nie potrzebny, a wręcz szkodliwy.:huh:
Domyślam się, że przyjaciółka bardzo to przeżywa i jest im trudno... Mam nadzieję, że się uda lub znajdą odpowiedniego specjalistę!
Co do mieszkań, to wydaje mi się, że jest teraz dużo więcej ofert niż 2-3 lata temu, ale wszystko zależy pewnie od ceny. Na pewno znajdziecie coś fajnego dla Was, czasem jednak warto poczekać na to właściwe.:wink: Bardzo się śpieszycie?
ulenka507 - przebijanie uszek... uuu...:huh: nawet mi to do głowy nie przyszło, choć trudno się dziwić przy synku.:-D Uważam, że to super sprawa!:yes: Jest teraz tyle fajnych kolczyków dla malutkich dziewczynek, że nic złego nie powinno się wydarzyć. Ja jako 5-latka zawsze zaczepiałam się kolczykiem o firamkę w stołowym, ale to było kiedyś... masz firanki?:-D:confused:
O rety... w wieku 33 lat...:oo: rzeczywiście późno, ale jesteś chyba zadowolona?:-)
No i co za rewelacyjne filmiki z Gabrysią!:yes: Gratuluję takich postępów!:-D
Kluska79 - właśnie dzwoniłam do kolegi w Twojej/Waszej sprawie. Pamiętasz... pisałam wcześnie, że mój kolega (Bartek) też miał paraliż twarzy w dzieciństwie. Napiszę same sedno... Przyczyną były dwa rzośnięte kręgi szyjne, które uciskały nerw. Po miesiącu w szpitalu w Warszawie i zażywaniu leków, paraliż ustąpił. Było to około 20lat temu, ale objawy takie same, jak u Twojego Piotrusia. Z tym, że u Bartka paraliż nie pojawił się z dnia na dzień. Nie wiem, jak to było u Piotrusia. A co do tejbioenergoterapełtki to... trudno powiedzieć. Póki nie chce pieniędzy, chyba nie zaszkodzi...?
Ale jedno wiem na pewno... ściskam Cię mocno!:-)
Mysza, kaskax25, cloe,
Margaritta, Gosia 78, lileczka, przyszlirodzice, MOMP - :-)
moniamonis - Jak Maja się czuje?
Też późno przebiłaś sobie uszy. Nosisz kolczyki, czy dałaś by zarosły?
Ania31 - fajnie, że Kuba "już" zdrowy!:happy:
baniorka82 - ładna waga Twojej małej!
agawa1 - jak zdrówko?

parysia - gratuluję 5 ząbka!:-D
moniamonis - nie zdarzyło mi się wyprać komórki w prace:surprised::oo:... co za pech!
Gosia 78 - zdrówka, sił i wytrwałości kochana Wam życzę!
Ania31 - no to Ci synuś powiedział...!
:-D:-D:-D
A wczoraj mój Kuba chciał żebym zrobiła mu z papieru takie cos do pukania chłopacy starsi przynieśli ze szkoły a ja mówie ze nie umiem tego a on mówi do mnie no wiesz co ty wszystko potrafisz i chciał nie chciał nauczyłam sie:-DA ostatnio mówi do nas na TY wiec tłumaczę mu ze my dla niego jesteśmy mama i tata i kóregos dnia sie zapomniał i mówie do niego a kto ja jestem dla ciebie a on do mnie mama i kucharka:-):-Dno rozwalił mnie na całego.
A co do pilnowania, to nie sposób uchronić przed wszystkim mimo najlepszych chęci. Dobrze, że piesek się znalazł!:yes:
Syneczki2 - jak dzisiaj samopoczucie?
Oliwerek, to mały czyścioch! Nieźle narozrabiał!:-D
Super fotki!:tak:
Zytka - wasza pani doktor, to pediatra bez dzieci...!?:huh: To jak mechanik bez auta, czy basen bez wody... Nic dziwnego, że ma takie pomysły!:no:
No i brawo, brawo dla Marcysi za wzorową komunikację, tylko rodzice muszą jeszcze nad nią popracować.:-p:-D
kaskax25 - przy tym drugim linku mogłam zagłosować, wcześniej było to nie możliwe - bynajmniej u mnie. Głosów masz już 113! :-)Trzymam kciuki!
Margaritta - świetne to z tymi babciami i laptopem!:-D
baniorka82 - gratuluję tak licznego uzębienia!:happy:

Pozdrawiam Was Wszystkie!

witam ja tylko na chwilke podziekowac za cieple komentarze na nk:) Na was moge liczyc bo M do takich omentarzy nie zdolny tylko do mniew jescze z pyskiem ze wstawiam takie pociagajace zdjecia z golymi cyckami myslalam ze padne jak to uslyszalam. a dzis od rana mamy dzien kobiet ze sie do mnie nie odzywa:rofl2: a wczoraj dostalam piekny bukiet no coz :szok::-:)-:)-:)-(

reklama
Ania dziekuje a czemu nie chca przyjac??Za sliczna corunie masz pewnie od razu wiedza ze by wygrala:-)Tak na serio czemu, bo ja jej wlasnie szukam i szukam w konkursie:tak:

Do góry