reklama
ika82
Początkująca w BB
oj cięzko mi teraz będzie was wszystkie nadgonić aby poznac was bliżej i wasze maluszki wiec moze napisze troszecze o nas....Jestem mężatka od 2,5 roku i mam 26 lat obecnie na wychowawczym.
Cyprianek jest pierwszym dzieckiem, skonczyl dwa tygodnie temu roczek, od urodzenia jest dzieckiem bardzo pogodnym i wesolym, swoje pierwsze kroczki postawil w 11 miesiącu, teraz juz nieżle sie rozbrykał. Ma 6 ząbków i bardzo szybko sie uczy oraz poznaje nowe rzeczy:-) ostatnio nauczył sie np dawac buziaka maie:-)...słodkie
aha widze ze mowa o konkursie więc równiez prosimy o glosiki jesli mozna:-)
http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=656&cat=ap
Cyprianek jest pierwszym dzieckiem, skonczyl dwa tygodnie temu roczek, od urodzenia jest dzieckiem bardzo pogodnym i wesolym, swoje pierwsze kroczki postawil w 11 miesiącu, teraz juz nieżle sie rozbrykał. Ma 6 ząbków i bardzo szybko sie uczy oraz poznaje nowe rzeczy:-) ostatnio nauczył sie np dawac buziaka maie:-)...słodkie
aha widze ze mowa o konkursie więc równiez prosimy o glosiki jesli mozna:-)
http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=656&cat=ap
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Glos na Mateuszka takze oddany pomozcie drogie Panie znalezc sie w pierwszej 10 bo Kaski to my napewno nie przegonimy
no hej
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac
ika - witamy
zytka no to masz troche przesrane ;-) ale niektore dzieciaczki tak maja
kluska - kaj tam my te 8 zabkow jakos powoli mu to idzie hehe
margaritta - to chyba niestety ten wiek Sewek jak slyszy moj glos jak podniose to tez sie drze ale jak m na niego ryknie to nie (zrestza jego sie nie slucha bo on taki poblazliwy) wiec nie jestes sama ;-)
u nas za oknem to sloneczko chyba sie pojawia, ale wczesniej padal sniezek przez chwile
moze dzis wyjdziemy na chwile na dwor
wypuscilam kiwi z akwarium i teraz bede miala problem zeby ja zlapac
ika - witamy
zytka no to masz troche przesrane ;-) ale niektore dzieciaczki tak maja
kluska - kaj tam my te 8 zabkow jakos powoli mu to idzie hehe
margaritta - to chyba niestety ten wiek Sewek jak slyszy moj glos jak podniose to tez sie drze ale jak m na niego ryknie to nie (zrestza jego sie nie slucha bo on taki poblazliwy) wiec nie jestes sama ;-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ika- glos oddany a do kiedy wogole trwa to glosowanie?
reklama
Podziel się: