reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Wiecie co moje szaleno dziecko wczoraj wykombinowało? :szok:
Dzień jak co dzień. Usypiam Amadeuszka, Oliwierek w łązięce ząbki myje. Tylko że tak coś za długo jak na niego i podejrzanie cicho...zaglądam...a tam rany boskie:szok::szok::szok: dziecko stoi mi jak je Pan Bóg stworzył i wyma****e rękoma i spodniami.:szok::szok::szok: Wymyślił sobie że skoro już sie myje to nie będzie przecież chodził w brudnych rzeczach, które mu mama założyła jakieś 20 minut wcześniej :baffled: Bystrzacha jedna zatkał brodzik prysznica, nalał sobie wody dolał szamponu chyba bo skąd by taka piana była...i zrzucił z siebie wszystko włacznie z majteczkami i skarpetkami. Twierdząc że ma brudne ciuszki intensywnie zabrał się za zwalczanie plam. Dodam tylko że całą łazięka była zatopiona a ten na boso w tej wodzie na płytkach. Szok że się nie poślizgnął. I puść tu dziecko same do mycia ząbków...

reklama
Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy:-), jesteście kochane!:-):tak:

U nas w zasadzie bez zmian, Jaś wydaje mi się, że trochę lepszy...Dziś już z mleczną kaszką nie będę eksperymentować. Mam takie jagody zrobione latem przez mamę specjalnie na brzuszek, zrobię im kisielek, może pomoże...
Piotruś dziś słabiutki, nocka była w miarę spokojna choć Piotruś wiercił się strasznie, chyba przez ból brzuszka. Teraz w zasadzie cały czas śpi, dobrze, że przynajmniej na razie go nie czyści.

Syneczki - ale masz zdolnego synka! a jaki pomysłowy:-D dzięki niemu choć na chwilę się uśmiechnęłam!

Kluska- to ja już zaczynam mocno trzymać kciuki by to ostrzykiwanie pomogło, trzymajcie się:-)

Zytka- mój Jaś przed tym paskudnym wirusiskiem posmakował w mleczku Nestle waniliowym:tak:. Ma trochę łagodniejszy smak niż te inne mleka na rynku. Ostatni raz wypił mi 150ml i to z butelki, którą razem kupiliśmy w aptece:tak:. Może i Marcysi posmakuje, spróbujcie...
Niezła z niej już mądralinka jak tak doprasza się o jedzonko:-D. Co do porady lekarki to chyba tylko jakaś mamusia bez serca mogłaby zastosować jej wskazówkę:no:.

Kaskax25 - wczoraj głos na Mateuszka oddałam, dziś zaraz też tam zajrzę:tak:. I strasznie mocno życzę Ci tej Natalki:-)

baniorka - u nas w aptece niestety borówki brusznicy nie ma, spróbuję podać jagódki w kisielku:tak:

Ania 31- jak psina na takie spacerki się wybiera to jak nic gdzieś ta wiosna w powietrzu już jest;-):-D

Pozdrawiam Was cieplutko!

A to moje wypięto zasypiające trzynaso miesięczne dziecko. On tak codziennie :-D a na dokłądkę Oli w maminych wałkach :-p

Załączniki

• ja 001.jpg
    ja 001.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 31
  • ja 002.jpg
    ja 002.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 32
  • ja 003.jpg
    ja 003.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 30
  • roczek 045.jpg
    roczek 045.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 30
  • roczek 064.jpg
    roczek 064.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 32
Syneczki2 i vice versa z tym rogalem na buzi jak Cie czytam:-D:-D:-D Na pewno sie dogadamy jako tesciówki:-D:-D
kaskax25 uciekłas nam coś na sierpniówki:sorry2: nie zapominaj o nas;-) a Mati wygrac musi jak nie pieluszki to coś na pewno :tak:
Gosia78 oby było juz tylko lepiej;-) I nie przestawaj się usmiechac ... to nie tak duzo a potrafi zdziałać cuda.Buzka
lileczka co u Cie? Tobie tez udanego weekendu.Oskara wysciskaj :-p
Kluska
normalnie nie przestaje Cie podziwiac... czytałam to co piszesz mojemu szanownemu tez... dodał tylko " zuch dziewczyna- uda im sie ":tak: a on am cos takiego jak "wysoko rozwinieta intuicja" serio.
Zytka córcia na medal;-) dobrze,ze w koncu zajarzyliscie o co kaman-dziecko by głodne chodziło:-D:-D:-D buzial
Ania31 ufff- a mówiłam ze przyjdzie:-p
przyszlirodzice faceci :dry: moze na jutro ma dla Ciebie i małej kobietki jakąś niespodzianke;-) nei daj sie dołom- zakopiemy:tak:
patrysia haaaaaaaaaaaalooooooooo:-)
kropecka, agawa pozdrawiam :-)

A mój szanowny stwierdził,ze jutro to on "zbankrutuje":-D:-D:-D:-D uwielbiam go:sorry2:

Laseczki spokojnego i cieplutkiego weekendu dla kazdej z Was.

149.jpg

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Po raz 3 pisze posta i za każdym razem komp mi sie restartuje:wściekła/y:Bartus teraz śpi mam chwilę czas zeby poczytać co u Was Mój szanowny ma dzis imieniny mam nadzieje ze nikt nie przyjedzie jakos ostatnio jestem nastawiona na anty gościnnie:sorry2:
Gosiu mam nadzieje ze najgorsze juz za wami i teraz dzieciaczki tylko beda zdrowiały:tak:a wiosne juz czuc u mnie koty to takie urzadzaja koncerty ze uszy więdną ale niech idzei i to szybko ta wiosenka:tak:
Margaritta no przylazła po wsi noga jedna:-D:-D
Syneczki:-Du mnie Bartek zasypia dokładnie tak samo z pupa do góry musze to uwiecznić i tez sie pochwalę moja dupinką:-D

Ania31 :-D:-D:-D:-D:-D:-D sorry,ale sie usmialam na Twoje slowa "...mam nadzieję,ze nikt nie przyjdzie..." no super poprostu:-D:-D:-D

Najlepszego dla szanownego

alkohole.jpg

JEstem w cieżkim szoku myję dzisiaj ząbki Dominisi i odkryłam, że ma ich już wiecie ile 16 nie umiem wyjśc z szoku zostay mi tylko piątki ale się posypało ! Dzisiaj chyba ze szczęscia upiję Pozdrawiam was wszystkie ! KOcham zycie!

Margaritta bo to jest tak jak poprzedniego wieczora M podniesie Ci cisnienie i jakos nie mam weny do robienia jedzenia ciasta i wogóle chyba jakies przesilenie wiosenne czuje czy coś:-D:-D:-D:-D:-Da i biegać nad gosciami kawka herbatka:crazy:

reklama
Kluska wiesz co tak sobie mysle o Was i przypomnialo mi się co kiedys powiedziała moja mama.... "...Kiedys ktos madry powiedzial, ze Bóg doswiadcza tylko te osoby co do których jest pewien ze sobie poradza. ...." cos w tym jest napewno;-)

Do góry