reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Gosiu przepraszam umkneło mi ze u was takie wirusisko panuje. Ciesz się skarbie że nie jest gorzej. Pamiętam jak rok temu Oli też sie wycierpiał z tego powodu a ze on ogólnie niejadek jest to nawet pić mu sie nie chciało i skończyło się kroplówkami 4 razy dzinnie i tylko dlatego że mamy znajoma neonatolog wszystko odbyło się w domu. Nawet nie chce mysleć co by to było w szpitalu. Samego bym go nie zostawiła takiego biednego 2 latka a Madi wtedy miał zaledwie miesiąc więc nasza trójka na oddziale by siedziała. Mam nadzieję że troszkę Cię pocieszyłam. Wiem ze nie masz już sił,ale chłopcy dadzą rade Ty też ;-)

reklama
Gosiu poj go duzo bo moze sie odwodnic:no:Probiotyk tez by sie przydal. Jak mateusz mial kiedys rozwolnienie to dawalam mu po kawalatku taninal to ziolowe tabletki od biegunki bardzo pomogl. Zdrowiejcie

czesc kobietki. U nas rano wiosna ,teraz juz niekoniecznie:dry: kolejny tydzien za nami.I tak jak u dawnej cloe bez wiekszych zmian.

kaskax25 a mialabyc Nikola:-p A Natalke ma moja siostra :tak:na 3D wow.pochwal sie fotkami pozniej-czekam.

Syneczki Ci naisalam na tajnym o tym "spotkaniu":-D i wez mi sie tu nie dołuj:confused: Ty pelna werwy i optymizmu- az niepodobne.Głowa do gory- wiosne czuc juz w powietrzu;-) bedzie słonce bedzie piękniej...

Gosia78 łoo matko kochana- dwóch naraz chorych.Oby szybko przeszło:tak:

Ania31 gdzie to małe polazło no :sorry2: Moze sie jeszcze znajdzie.Albo ktos go odniesie jesli wie ,ze to Wasze- sa jeszcze tacy dobrze ludzie?:confused:

Zytka ;-)

Wszystkie serdecznie pozdrawiam i udanego weekendu zycze.

I zdrowia moc niech bedzie z Wami

Gosiu duzo zdrówka dla dzieci i niech pija duzo

a piesek sie znalazł przyszła skądś po całym dniu głodna jak nic brudna kamień z serca mi spadł przynajmniej nie musze sie juz o psa martwic

Gosia 78 poic borówką czernicy działa jak złoto ale jak to wirus chyba trzeba bedzie nifuroksazyt podac mojej malej pomógł i nie podawaj w żadnym wypadku mleka kleiki ryżowe na wodzie

No i w szpitalu powiedzieli ,że mogą przyjąc Piotrka na oddział ,zrobią ostrzykiwanie nerwa przez 5 dni i jest jakieś 5 % szans na poprawe:-(, Ma iść leżeć od poniedziałku. W szpitalnych poradniach spędziłam dzisiaj z dziećmi 5 godzin, Dominik zasnął mi biedaczek na rękach i spał tylko 20 minut.

Witam sie wieczornie!

Kluska-jakże mocno trzymam za Was kciuki:tak:.Męczący dzień mieliście... Tak bym Ci chciała życzyć spokoju i odpoczynku... Trzymaj się kochana!

Gosiaczku-jak to dobrze,że cysia jeszcze nie odstawiliście,najwazniejsze żeby Jaś się podłanczał i pił. Dużo zdrówka dla chłopców i cierpliwości dla Ciebie kotek.

Kasia-głos oddany:tak:Trzymam kciuki za wygraną Matusia i za Natalkę;-)Tez bardzo mi sie podoba to imię:tak:

Syneczki-co miałaś na myśli "jaka mama taka córka":-D? U Was odstawianie odbyło się bezboleśnie? Madik pije mlesio z butli? U nas nie ma szans:-(Z niekapkiem Marcysia świetnie sobie radzi,ale jak tylko zasmakuje,że ma tam mlesio natychmiast go odstawia-mała mądrala:-) Bedziemy się cycusiować aż do znudzenia...

Spokojnej nocki Wam życzę Maminki i dzieciaczkom kolorowych snów;-)

Zytka - "jaka mama taka córka" tak tak a takie skojarzenie miałam i mam nadal po tej akcji z łyzeczką :-) Jak czytam Twoje posty to normalnie ledwo moje zwieracze mocz trzymią :szok::-D to samo dotyczy Margaritty :-) wtedy wyobraziłam sobie Marcysie jak chodzi z tą łyżeczką z tym swoim nieziemskim uśmiechem i stara się Wam oznajmić że głodna jest a rodzice myślą że dziecko sobie zabawe znalazło :-D i nagle ten moment gdy Was olśniło takie trachhhhhh że głodna jest. Może mam wybujałą fajtazję ale naprawdę nie mogłam się przestać śmiać :-):tak:
Odstawienie? Mimo że nie chciałam przestać karmić to jednak musiałam ze względu na zaburzony poziom hormonów, a jakie moje ubolewanie było...Nałożyło się to z małego problemami dziąsłowymi :-pi najzwyczajniej w świecie nie chciał ani smoczka, ani cyca, ani nic innego. Totalna głodówka przez tydzień :szok: i tak zapomniał. Ale do dnia dzisiejszego kwiczy z roskoszy na widok mojego biustu czy to w bieliźnie czy bez :-p i tylko na mój ;-)Mleka nie pije bo nie toleruje nic w czym mu dawałam. o niekapku chyba pisałąm jak pies dostał prezent na mikołaja, butelka? tylko do zabawy.
Margaritta przeczytałam, przyjełam i oznajmiam że póki co nie zaciążona a przeciążona;-) a z maluchami w takim razie przyjade ja i zobaczysz jak się zwalimy to tak szybko nie wyjedziemy :-p i popatrz przynajmniej teściowe sie lubią i nigdy by dzieci nie powiedziały "Ty...a ta moja teściowa to taka jędza zrzęda...." bo niby z jakiego powodu przecie my takie wspaniałe :-D
Kluska silna i dzielna kobieta jestes i nie zapominaj o tym, a synów masz naprawdę niesamowitych. Amadeuszek nie wytrzymał by gdziekolwiek w poczekalni dłuzej niz 10 minut a co dopiero zasnąć. Piotruś? brak mi słów żeby opisać jak go podziwiam. Nacierpi się biedak, naprzeżywa. Życie jest niesprawiedliwe!!!

Dzień bodobry wszystkim:-)
Pierwsze co zrobiłam po włączeniu nata zagłosowałąm na naszego Mateuszka a stronke dodałam do ulubionych dziewczyny pamiętajcie i wy kto wygra te pieluszki? MATEUSZEKKK :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
:-):-):-):-)
WITAM I MIŁEGO WEEKENDU ŻYCZĘ!!!!
Gosia78, moniamonis zdrówka dla maluchów:-):tak::-D
Kluska dla ciebie podwójne kciuki trzymam ,żeby wszystko dobrze poszło:-):tak::-D:-D:-D:-D
kaskax-głos oddany.A właściwie co jest do wygrania:zawstydzona/y:???pieluszki???
baniorka-Wd dzień Oskar śpi 1-2 godziny.A noce dalej koszmarne....:wściekła/y:
margaritta-:-D
anna ajra-:-)syneczki, zytka, cloe, ania31:-):-):-)
i dla wszystkich ktore pominęłam:-):-):-):-)
myszaaaa jak imprezka roczkowa?????

Do góry