reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Mi też się nic nie chce! a mojej niuni ida kolejne zeby i jest masakra jeki czasami wnocy nie do wytrzymania ! naszczescie za pare godzin maż przyjdzie z pracy i jest weekend!

reklama
Kasiu się zrobiło 15 głosów ale prowadzicie :tak::-) a i widze zmiane w imieniu jednak Natalka :-) kiedy idziesz na usg określające płeć?

przyszlirodzice bo z tymi facetami tak juz jest. Ilekroć ja nie wróce od fryzjera to pn na to i po co pieniadze traciłaś itak nie ma różnicy...udusiłą bym go na miejscu :wściekła/y:
baniorka oh co to było z tym naszym ostatnim ząbkiem. Cały miesiac się męczył aż w końcu wczoraj wyszedł jaka ulga uffff
zytka no a jak jaka mama taka córka mówi się :tak:;-) a Ty myślałaś ze dziecko będzie czekało na zbawienie? rodzice nie dają jeść to sama sie dopomina dzielna dziewczynaka ;-) A ta wasza pani doktor hmmm ja bym tam ie słuchała :-D gdyby nie ten okres przed miesiacem z zębami Amadeo też pewnie by jeszcze ciągnął. A te 3 dni to szok normalnie.

dziekuje dziewczyny za glosy, faktycznie juz mamy nawet 19:-)
I mie sie zmienilo bo jakos Mateusz mial byc Natalka, potem zapomnialam, no i kobieta zmienna jest.
Na usg w osrodku ide 25 ale tam maja stary sprzet i jade kolo 10ego kwietnia na 3D takze mysle ze wtedy juz bede wiedziala, przeciez wiecie jak ja strasznie chce corunie, roze snia mi sie po nocach:wściekła/y:

Dziekuje dziewczyny serdecznie fakt moniamonis glos mozna oddawac raz dziennie narazie prowadzimy:-):-):-)
Ania sraszna mam nadzieje na Natalke:-):-)Niedlugo sie dowiem, a wtedy rusze na zakupy:-)

Witam
Nie mam dziś weny do pisania mały psiak mi gdzieś zaginął obszukalismy z chłopcami całe podwórko i ślad po niej zaginął kurcze co innego oddac psa i wiedzieć ze bedzie miał dobrze a co innego taka niewiedza czy chodzi gdzieś czy ja ktos przygarnął. Na dodatek Bartek spadł mi dzis z pufki guz wyrósł spłakała mi sie dziecina:wściekła/y:zła jestem na siebie jak nic mogłam go bardziej pilnować ale siedział koło mnie i chwila nieuwagi i masz babo:crazy:Musze zmienic suwaczek bo Bartkowi rosną kolejne ząbki ida mu dwójki dolne prawa i lewa i czwórki prawe górna i dolna a ja sie dziwiłam że dziecko nie chce znów spać

kaskax głos oddany:-D
syneczki ilekroc ja obcinam włosy M sie odgraza ze w nocy maszynka mi je na łyso obgoli:crazy:
dawna cloe ja też sie cieszę ze póki co moje sie jakoś trzymaja no oprócz Kuby ale jak czytam o tych rewelacjach żoładkowych to az sie boje

Dziekujemy Ania 31:-)U nas rosnie gorna dwojeczka ale jeszcze sie nie przebil.
Przyszlirodzice pierwszych miejsc jest 3 zapraszam:-)

reklama
Cześć Dziewczyny!

U nas w zasadzie bez zmian:-(. Piotruś bez sił, cały czas leży, nie ma mowy o zjedzeniu czegokolwiek, znów zaczął wymiotować i zaczęła się biegunka:no:
Jaś rano wydawało mi się, że jest już dużo lepszy i coś podkusiło mnie by dać mu kaszkę manną:zawstydzona/y:. Zjadł z chęcią prawie 150 ml, ugotowałam mu zupkę z mięskiem, której już nie chciał tknąć i gdzieś po 3-4 godz od podania kaszki zaczęło go czyścić i to tak strasznie, jak w pierwszych dniach choroby:no:. Kupka co chwilę...:wściekła/y:. Nie chce teraz nawet suchara:no:.Na razie zasnął i mam nadzieję, że do wieczora troszkę się to wszystko uspokoi:-(. Bałam się, że na tym moim wygnaniu nie uda się mamie kupić pieluch ale na szczęście Bella była:tak:. Tak bardzo chciałabym by byli już zdrowi...

Pozdrawiam cieplutko.

Do góry