reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Z okazji pierwszych urodzinek zycze Ci
Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz
Po swojemu. życzy ciotka Ania z Bartusiem i resztą chłopaków

reklama
Witajcie Mamcie!

Szalone dni ostatnio mamy,czasu na BB brak,wieczorem czasem uda mi sie Was podczytać ale odpisywać już nie:-(
W tamtym tyg. była teściowa wieczorami u nas, w weekend moja kuzynka-studentka (co to u nas ma baze noclegową :))),w niedzielę przyjechała moja przyjaciółka która wczoraj położyła się do szpitala w Łodzi na udrażnianie jajowodów (kolejne zresztą:-() Od 6-ciu lat są małżeństwem i nie mogą doczekac się na dzidziunia:-:)-( Mam nadzieję,że tym razem trafiła wreszcie na fachową pomoc i jeszcze z pomocą Bozi uda im się zostac rodzicami:tak: Wczoraj natomiast znowu ściągnęliśmy do nas teściową żeby siedziała z Marcelkiem a my pojechaliśmy oglądać mieszkania. Jedno było bardzo fajne,bardzo mi się podobało ale okolica niestety już nie:no: Uważamy,że to bardzo ważne dla nas i przede wszystkim dziecka (dzieci) gdzie będą dorastać:sorry2: A zatem szukania ciąg dalszy...

Kluska-:-) Dobrze że z miotłą a nie na miotle:-D I ja o Was pamiętam w modlitwie!A jak ze szkoła Piotrusia w tej sytuacji?Cieszę się,że odzywasz się na BB,my sie tu bardzo o Was martwimy jak milczysz...Buźki mocniaste!

Gosia- Mam nadzieje,że to nie rota Was dopadł,tylko jakaś wirusówa z którą dasz radę w domciu.Dobrze,ze masz Mamę...Odezwij się kochana co u Jasia,któremu życze dużo zdrówka!:tak: A co do spotkania to ja cały czas mam nadzieję,że niedługo zamieszkacie w Łasku i wtedy... będzie super:-)

Ania31-brawo za usypianie:tak:U nas niestety cycu musi być:-(W nocy znowu po kilka razy i do każdego usypiania. Trzymam kciuki za te skierowania,ale "znając" Ciebie dostaniesz:-D

Margaritta-super,extra i wielkie gratki dla takiej córci!!!:tak:Pewnie po mamusi? A maleństwo tez rewelacja(widziałam na tajniaku),kiedy przebiliscie uszęta? Ja tez bym chciała Marcelkowi założyć kolczyki,ale mój M stwierdził żebym go ze soba wtedy nie ciągnęła bo on nie chce słyszeć tego płaczu:-(A kolczyki Marcysia dostała juz na chrzciny:-)

Syneczki:-)

Kaśkax25
-dużo zdrówka dla Matusia!A Ty jak się masz,jak dzidziuś? Głaskanko od ciotki!:tak:

Agawa-no i masz...Kuruj się kochana!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Miłka:tak:

Lileczka:-)

Patrysia-no to macie ubaw i dodatkową robotę:-DNiech te zębolki wychodzą Sewciowi bezboleśnie!!!

Anna_ajra-czasem mi sie udaje tak zorganizować ż wchodzę w rolę prawdziwej housewife:-D
Ja też mam obawy,że jak słonko na dobre zagości to będziemy rzadziej tu bywać:tak:

uleńka co u Was?

przyszlirodzice:-)

Rekinasia-jak Igi?

No i odpisałam w sam raz w drzemce Marcelkowej:-DLecę do mojego szczęścia!
Pozdrowionkam Was wszystkie!

witam

Dla Mikołajka, ostatniego lutówka , a raczej marcówka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WIELU RADOSNYCH CHWIL, ZERO SMUTKU I SAMYCH MIŁYCH LUDZI NA SWEJ DRODZE!!!!!!

najlepszego Mikołajku, zdrówka, uśmiechu słoneczka , samych radosnych dni!!!!!
a u mnie znowu problem z pracą K , juz mnie nerwa bierze, kiedy w koncu można będzie spokojnie coś zaplanować , nie martwiac się czy za miesiąc dwa nadal będzie miał prace;(
dzieciaki zdrowe na szczeście, meniu mi się "pociągający" zrobił ale póki co nikogo nie zaraził
dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków zdróweczka życzę i oby w koncu wiosna nam nastała!!!
co do przebijania uszu to i ja się noszę z zamiarem przebicia Gabrysi, tez kolczyki dostała na chrzciny w prezencie i leżą i mocy urzędowej nabierają, co do momentu przekłówania to widziałam jak mojej 10 miesięcznej sioetrzenicy kosmetyczka przekłówała uszka i płaczu było mniej wiecej tyle co podczas codziennej pięlęgnacji noska Gabi ;) obawiam sie tylko jak to będzie później, czY NIE BĘDZIE CIĄGAŁA ZA TE KOLCZYKI , ALBO PRZYPADKIEM GDZIES TAM PODCZAS SNY NIE SZARPNIE ? SIOSTRY OBIE DZIWCZYNKI MIAŁY PRZEBITE USZKA PRZED ROCZKIEM I NIGDY NIC ZŁEGO SIE NIE PRZYTRAFIŁO ALE JA JAKOS SIĘ NADAL WAHAM . ale myślę że na wiosnę , jak juz cieplej będzie i czapuchy nie trzeba będzie na uszka naciągac to może

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mikołajku
z okazji roczku przyjmij najlepsze życzenia
dużo uśmiechu
i całuska
od ciotki Kluski i jej pociech
:-D
Co do Piotrusia to jutro mamy wizyte u laryngologa ponieważ neurolog stwierdziła że neurologicznie zrobili już wszystko, a skoro nic to nie dało to teraz pora na laryngologa. Dała też skierowanie na laryngologie do szpitala. Zanim jednak go tam zawioze ide do bardzo dobrego laryngologa i zobaczymy co on powie.
anna_ajra - ja też mam wrażenie ,że z nadejściem ciepłych dni będzie tu ciszej, zresztą już planuję gdzie na podwórku będzie piaskownica dla Dominisia i taki plastikowy domek który już od dawna na niego czeka. :-)
Zytka- Piotruś chodzi już do szkoły, jak nie chodził codziennie byłam w kontakcie z wychowawczynią i uzupełnialiśmy ćwiczenia. Na początku wzbudził sensacje swoim wyglądem ale już się dzieci przyzwyczaiły że wygląda innaczej niż zawsze.
Co do mieszkania to masz rację- okolica jest bardzo ważna, powodzenia.
Ulenka- mam nadzieję ,że sytuacja z pracą się unormuje chociaż ostatni kryzys dał się we znaki:-(, my zwolniliśmy ponad 20 osób i też nie wiemy czy nasza firma się utrzyma bo jest kompletny zastój:dry:. Trzymam kciuki aby było dobrze.
Patrysia- ja też wstaje o 7 przez mojego brzdąca, chociaż dzisiaj chciał wstawać o 5.30:szok:.​

mysza - ale jutro tez mozemy zlozyc hihih :-D
kluska - Sewi tez ma czasem taki odjazd ze wstal by wczesniej :dry::sorry2:
przyszlirodzice - rozkreca sie :tak: po 10 juz mam 3 klientki chcialy przyjsc w jeden dzien ale rozdzielilam je bo to troche dluga robota zalezy od ozdob i wogole .... ;-)

Mysza-dobre z tymi życzeniami:-D:-D:-D Jutro będą jeszcze raz:tak: Buźki dla Miśkołaka!

Marcelek ma dzisiaj mega foszka,chyba ta pogoda jej nie służy...Poszła śpiochać;-)

Miłego popołudnia!

reklama
Ha to moja wina z tymi urodzinkami sory w komorce data mi sie przestawila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W kazdym razie wszystkiego najlepszego jeszcze raz czy dzis czy jutro;-);-);-)

Do góry