reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-):-)witam i zdrowka dla chorych dzieciaczkow i mam:-):-):-)
margaritta-gratuluję zdolnej corki.Najlepsza w klasie ...to sie fajnie musialo sluchac:-D
kaskax -jakos sie wszystko ulozy.A na kiedy ty termin wlasciwie masz ???:-)
patrysia a co ty taka zalatana , że cię nie widać tu u nas??
pozdrowienia dla wszystkich:-):-)

reklama
:-DZ okazji pierwszych urodzinek
Marysi, życzymy wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka i radości,
mnóstwo czasu na zabawy i przygody.
Moc uścisków od Michałka z rodzicami!:-D

Cześć dziewczyny!:-D
U nas totalny brak czasu na BB...:hmm: coś czuję, że jak będzie już ciepło, to całkiem nie wygospodaruję czasu.:dry:
Weekend jak zwykle pracowicie i szybko minął... :rolleyes2:

Syneczki2 - i jak wieczór? Był udany? Dodał sił?:confused::-p:-D
Kluska79 - jestem przekonana, że ten paraliż minie! Pewnego dnia będziecie z uśmiechem na twarzy wspominać ten chwile. Także zobaczysz, wszystko będzie dobrze!:wink:
Zytka - trzymam zatem kciuki za mieszkanko!:yes: No i widzę, że się popisałaś:-D... ciasto, sprzątanie... mmm:rolleyes2:... jak Ty to robisz?:-)
Dobre!
:-D
Superniania miałaby robotę:-D
Rekinasia - jak katar, minął?:confused: Ja kropię Michasiowi nocek codziennie (po ok.2x) wodą morską, po czym odciągam fridą.;-)No i włączamy nawilżać powietrza. Nie używam żadnych olejków eterycznych, co nie znaczy, że bym nie chciała spróbować...
baniorka82 - :-)
lileczka - ale śliczne zdjęcia i jakże piękny tort!:happy:
Gosia 78 - o jej!:huh: Straszna nocka!:hmm: Na szczęście mama przyszła z pomocą! Jak się czuje Jaś i tak w ogóle, to mam nadzieję, że jest lepiej!:hmm:
Ania31 - gratuluję sukcesu w usypianiu!:-D Będę musiała przyjechać do Ciebie na praktyki. :-p
A co do przychodni, to nawet na to nie patrz! Zdrowie dziecka jest najważniejsze. Niech sobie myślą, co chcą
:dry:. To one są dla Was, a nie odwrotnie!
Margaritta - och, co za radocha! Gratuluję! Zuch córa! Superancko!:-D
kaskax25, agawa1 - zdrówka Wam życzę!:yes:

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
jestem juz

jakos ostatnio nie mam czasu na BB :sorry2:
margaritta moj m ma wolne caly tydzien wiec co chwile gdzie jezdzimy a to tu a to do mamy potem na zakupy ... :baffled:
anna_ajra - nie dokonczylam pisac a zaczelam"powiem Ci ze rumianek nam pomogl nam tez ostatnio" smarowalam Sewkowi bo wygladalo jakby mial zapalenie pracia bo mial lekko napuchniete i jak smarowalam czesciej niz jak zmienialam pieluszke to na drugi dzien juz nic nie mial wiec nawet nie wybieralam sie do lekarza :blink:

nam wychodza 2 zabki naraz... (prawa gorna dwojka i dolna lewa dwojka)
a dzis bylismy na zakupach i kupilismy sobie malego zwierzaczka - myszoskoczka - ale swietny jest ... raczej swietna - "kiwi" :sorry2::-D:sorry2: Sewek jak glaszcze ja jednym paluszkiem wyglada to normalnie gorzej niz smiesznie mamy taki ubaw z niego jak go goni po pokoju...

Dotarłam, po wielkich przepychankach dotarłam :-)
anna_ajra, margaritta wieczór rewelacja, jednak jak facet chce i sie postara to mu nawet wychodzi tyle tylko że teraz "molestuje mnie" na następny :szok::-p
Padam po dzisiejszym dniu, ide ale wróce juz jutro a to jutro rozpoczyna się za 7 minut więc czekajcie na nalot. :-D

Mam zaszczyt zlozyc ostatniemu naszemu roczniaczkowi sto latek Miki
:-D:-D:-D:-D
Duzo slonka na codzien, radosci ,
zdrowka
zyczy ciocia Kasia z rodzinka
:-D:-D:-D

witamy
my tradycyjnie pobudka o 7 :confused2:
dzis troche gonilismy nasza "kiwi" bo zeszla nam na dol i lazila za lozkami ... ale zlapalam ja :laugh2:
Sewek potem zje drugie sniadanko i pojade pooplacac :tak:
dzis ma byc u nas 9 stopni - zobaczymy bo jak naazie to na tyle sie nie zapowiada :eek:

sto lat sto lat Mikusiowi - wszystkiego co najlepsze zyczy ciotka patrysia z Sewim :-D

reklama
:-)Mikołajku drogi:-)
Niech wszyscy Ci dziś schodzą z drogi,
bo dzisiaj przecież Twoje 1 urodzinki!
Życzymy Ci zatem zdrówka,szczęścia i zawsze wesołej minki!

Marcelinka i ciocia Zytka :)

Do góry