Witam laseczki. Nie nadrobie no
Najpierw sie pochwale
Bylo semestralne spotkanie w polskiej szkole i dostalam taką opisowke na temat mojej corki,ze ...uroslam normalnie urosłam.Jest najlepsza w klasie
Ahhh-coz za uczucie-zwłaszcza tu na wygnaniu
A w srode takie samo spotkanie w szkole irlandzkiej...jestem tez dobrej mysli
Kluska (tutaj emotka jak Cie przytulam ) i ogromny szacun serio.Musisz byc silna kobieta nie ma co.Pojęcia nie masz jak Ci współczuje i choc to "tylko literki" to szczerze się tu martwimy o Was a i zarazem nie zapominamy(nawet w modlitwie) Buziak wielki dla Piotrusia- tez dzielny chłopczyk z niego.Jak on sie w tym "odnajduje"?
Partysia a co Ty taka zabiegana ostatnio?
mam nadzieję, ze to pozytywny brak czasu - znaczy sprawy mają sie ku dobremu?
Syneczki2 mordo Ty moja
zdolna bestio zarazem
To dzieki moim zacisniętym kciukom zdałaś
A jak ten wieczorek romantyczny?
Fajowo było?
Gosia78 ciągle powtarzam,ze wszytsko jest dobrze jak dzieciaczki zdrowe.Czy to małe czy duze.U mnie z kolei Martysia sie pochorowała od czwartku juz.Bolała ja głowa i brzuch lezała całe dnie nic nie jadła
goraczka .Dzis juz lepiej niby,ale i tak jakaś taka jest ... słaba
Zdrówka dla Was i dla nas
Zytka znaczy sie ,za mała księzniczka pokazuje kto tu rzadzi
Poczekaj az podrosnie- wiem cos o tym
Damy rade.Pozdrawiamy cieplutko.
Rekinasia tutaj własnie pani w aptece poradziła mi jak Niki miała zatkany nosek oprocz kropelek - własnie olejek krorym skrapia sie podusie jak dzieko idzi spac,zeby lepiej sie oddychalo.A poza tym tak jak
Zytka smaruję małej stópki i klatke piersiową VapoRub- cos na kształt Vika chyba czy cos takiego-takie mietowo-anyzowe.Super sprawa.Oczywiscie w malutkiej ilosci
Powodzenia.
Kaskax25 haloooo kobieto.Melduj sie no mi tu
Jak malenstwo? A chłopcy zdrowi? Co z wyjazem? Jak mama? zobacz 1000 pytan mam do Ciebie ....wroc
Ania31 jak chłopaki?
Ja Wam wszytskim zycze duuuuuuuzo zdrówka- oby do wiosny