reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Zytka milo ze zajrzalas na sierpien. Andziaa to bardzo dzielna dziewczyna i powiem wam ze na sierpniu 2009 nie ona jedna jest w takiej sytuacji. W ogole duzo tam dziewczyn po przejsciach.
Nerwuje sie niestety bo mama po operacji, Maz narazie nie wyjezdza wyjazd sie odwleka i wez tu czlowieku sie nie nerwuj.
Mati caly czas spi na kanapie, juz calkiem zrezygnowal z lozeczka, za to ja musze go pilnowac zeby nie spadl, cos za cos:baffled::baffled:
Pozdrawiam wszystkich:happy:

reklama
100 lat Dominisiu Spełnienia najskrytszych marzeń!!! Zdrówka i szczęscia życzą Oliwierek Amadeuszek i ciocia Aneta
Czy zostałam zapomniana czy też nie w każdym razie usprawiedliwiam sie z mojej nieobecnosci. W sobote mam masakryczny egzamin, komputer cały dzień włączony a ja nie mam czasu nawet do niego podejść. Minie tylko weekend i zagoszczę znów na dobre...

Witam wszystkie dzielne mamusie :)
jejky nie potrafię pisać tak jak myszaa czy zytka - Wy chyba o nikim nie zapominacie.
Agawa napisz jak plesniawki, ja słyszałam że jednak moczem najskuteczniej sie to leczy:zawstydzona/y: i też dziwię się że Miku jeszcze nie miał bo faktycznie wszystko w buzi ląduje....
Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrówka a
Dominisi 100 lat!!!!
U nas coraz lepiej z chodzniem :))))) ale ciagle za rękę.
Pozdrowienia serdeczne i buziole dla wszystkich

:-):-):-)witam

DOMINICZKOOOO WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE!!!!!!

zytka -lekarz był ślepy:wściekła/y:na początku .Potem się poprawił.:wściekła/y:i był Oskarek :tak:
kaskax--dużoooo spokoju i zdrówka dla mamy:-):-)
wszystkie pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oskar już biega!(nie chodzi)cały czas a ja za nim:wściekła/y:Nabił sobie ostatnio takiego guza ,że aż sie przestraszyłam.Ale potem już tak żle nie wyglądało:tak:Ale jest tak marudny:wściekła/y:i ma popuchnięte dziąsła, więc to pewnie zęby:wściekła/y:znowu wyjdą hurtowo.A gryzie, pełno siniaków mam..

Amelko kochana sto latek na twoje pierwsze urodzinki. Usmiechu na twojej slicznej buzce, duzo zdrowka, slicznych prezentow, pociechy z rodzicow
zyczy ciocia Kasia z rodzinka
:-D:-D:-D:-D:-D

No cześć Babki - troszke czasu miałam mało bo jeszcze mimo ferii to pracuje. I dziś mam pogrzeb wujka - normalnie szok okaz zdrowia i zmarł w kościele na mszy:-(

Pani doktor stwierdziła,że Miłek dostał pleśniawki od infekcji gardła.I Pije Nystatynę oraz trzeba pędzlować mu dokładnie usta. Poza tym już jest lepiej i struny głosowe chyciło przez te pleśniawki ale już jest ok.
A ja byłam wczoraj u gina -zrobił mi cytologię i poklachaliśmy:D.
A i mnie gardło boli jak cholera. Taka jakaś angina mnie chyba zbiera.

Anna_ajra- jestemweteranem w sprawachropiejącego oczka.Gdy zatka się kanalik łzowy to oczko ropieje . Przemywaj wacikiem z solą fizjol. Wykonując masaż oka - od zewnętrznego kącika do środka - nigdy odwrotnie, Uciskając nosek w miejscu kontaktu oka z nosem. Kamilowi groził zabieg udrażniania kanalika ale udało się trwało takie leczenie około5 miesięcy!!!! Ale się udało. Nigdy rumianek i herbata- to jest zabronione tylko sól.

co do roczkuto było że tak powiem przyzwoicie :)NA szczęście wszysytko sięskończyło ludzie zadowoleni a co najważniejsze solenizant też :). Ciasta smakowały sałatka też. :-) Ale powiem szczerze żę męczą mnie takie imprezki domowe :-).Chyba się starzeje:-) Choć wczoraj gdy byłam u gina jedna dziewczyna wdała się ze mną w pogawędkę - była w pierwszej ciąży. Zapytała mnie czy mam dzieci - ja że tak 2. Tatroszkę się zaskoczyła tak jakby współczuła. Później zapytała no to ile masz lat?JA żę 32 a ona czerwona ze wstydu powiedziała: cyt."przepraszam panią myślałam że ma pani tyle lat co ja tj 24. I że dobrze mnie te ciąże zakonserwowały :-)Więc czuje się jak 32 letnia konserwa hihi.
Całuski

Hej witam sie:)
Kasia dziekujemy za zyczonka:)

Dzis po poludniu jade do rodzicow szykowac imprezke i nie wiem czy bede miala chwilke zeby do was zajrzec:(
Amelka wczoraj ogladala reklame 3 bita i maz do niej mowi Amelka powiedz karmel. A ja do niej mówie powiedz czekolada ona mysli mysli sklada usteczka i wyszlo czekoooolada hihihihi

witam porannie

wszystkiego najlepszego dla Amelki od cioci patrysi i Sewka sto lat :-D

zytka - nie bylismy u lekarza bo wykurowalam go w domciu :tak:
agawa - oj biedny Milek pewnie sie meczy :-( zdrowka :tak: heh i dobre haselko 32 letnia konserwa - dobreeeeeee :-D:-D:-D:-D

u nas zabek sie za niedlugo przebije - jest troche marudny przez to ... i czasem mnie cos bierze :sorry2:

eowyn - jak Julcia :confused:
anna ajra - albo przegotowana woda albo ta sola fizjologiczna sprobuj i napisz czy pomaga...
kaska - wyleczylam go sama w domku ;-)
mysza - ale post normalnie jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok: heh ale na roczku staralam sie zeby wzystko bylo smakowite:-p:-p

pozdrawiam i milego dzionka zycze :-D

AMELKO Skarbie ale ze mnie gapa. O tobie myślałam pisząc pierwszego posta i .............zapomniałam - wredna ciotka:wściekła/y:

Amelko!!! Dużo Szczęścia i Uśmiechów nie tylko w tym dniu orazspełnienia marzeń (wszystkich!!!!) Składa Miłek z Kamilkiem oraz ciotka AGA z wujkiem Tomkiem.

patrysiaNa całe szczęście już się nie męczy. I nawet bez protestu wstrętną nystatynę pije choćgo otrzepuje.A i u nas 4 ząbek się przebija i wszystko na raz :no:

reklama
Do góry