reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Baniorka - sto lat dla Dominiczki!!!​

Anna ajra - może zacznij od soli fizjologicznej, chyba, że to oczko faktycznie wygląda kiepsko:baffled:- wtedy dobra jest Biodacyna w kropelkach, niestety antybiotyk ale zwykle jedno zakroplenie pomaga i po problemie. Jeśli chodzi o herbatkę czy rumianek to lekarze zdecydowanie odradzają...

Wszystkiego najlepszego w dniu pierwszych urodzinek dla Dominisi od ciotki Ani Bartusia i reszty chłopaków

dzieki zytka za informacje o wyspypce-u nas tez trzy dni wysypki i juz ok ale za to wiecie co wszyscy domownicy na jakiegos wirusa padki zoladkowego
julia wczoraj wymioowala-jakos trzymaja sie nas w tym roku choróbska-mam juz dosc ale mam nadzieje ze to koniec!!!!!!!!!

wszystkiego najlepszego dla Dominiczki!!!!!!!!!!:-D sto lat:)

co do oczka to tez wiem ze przemywanie herbata pomaga zwykła lub rumienakiem ale nie za intensywne!!!

STO LAT STO LAT!!!!!! DOMINISIU ROŚNIJ ZDROWA, BĄDŹ ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA , RADOSNA I ROZŚWIETLAJ SWYM UŚMIECHEM TWARZE INNYCH OSÓB!!!!
Anna ajra na początek spróbuj sola fizjologiczna, kilka razy dziennie przemywaj i koniecznie gazikami jałowymi , w kierunku od zewnatrz do srodka, dwa trzy dni i powinno ustąpiś a jeśli nie to juz lekarz niech cos zapisze, antybiotyki faktycznie szybko pomagają no ale na recepte ;) kideyś polecano rumianek teraz sie od tego raczej odstepuje bo podobno mocno alergizujacy , chyba ze juz kiedyś używałas i nic sie złego nie działo to mozna spróbowac , ja Gabi tez przemywałam ,żeby tak jeszcze dały sobie dziecinki okładziki porobić i żeby pare minut chciaz na oku potzrymały te gaziki nasączone ale można pomazyć ;-)
no i to na razie na tyle bo K wrócił szybciej i juz po garach mi buszuje :(

reklama
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]:-)Dominisiu[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-wszystkiego co najlepsze,szczęśliwe i radosne z okazji Twoich pierwszych urodzinek!!
Od Marcysi i ode mnie oczywiście :)[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
Cześć Mamcie!

Marcysia zasnęła więc ja na chwilkę do Was Zasnęła na kanapie i tak słodko śpi,że nie mam sumienia jej przekładać do łóżeczka,mam nadzieję,że nie spadnie...

Anna_ajra- ja tez zaczęłabym od przemywania solą fizjolog. tego oczka. [/FONT]
[FONT=&quot]A z rumiankiem[/FONT][FONT=&quot] to tak jak pisze uleńka.Ale może jak to nie wygląda za ciekawie to nie zwlekaj tylko pójdźcie do lekarza,może antybiotyk jest konieczny? Daj znać kochana co z Michasiem,którego uściskujemy:tak:

kaśkax25-cieszę się,że z dziodziolem w brzuszku wszystko dobrze:-) Co znowu za problemy-Ty się nie nerwuj bo Ci nie wolno!!! :tak:Zaintrygowałaś mnie tym Waszym sierpniówkowym gadaniem i do Was zajrzałam i trafiłam na jakiś post andziaa-bardzo dzielna ta dziewczyna i straszną tragedię przeżyła...Nie mogę o niej zapomnieć,cały czas myślę o tym... Dziękuje Bogu za Marcyśkę... Ale Ty kochanie bądź dobrej myśli!:tak:

Agawa-no gdzie ta relacja z imprezki? :-DPleśniawki-o kurczaki....Wiesz ja to się dziwię,że moja Marcyśka jeszcze tego nie załapała przy jej możliwościach pakowania wszystkiego (dosłownie!!) do buziaka. Jak Miloszek to znosi? Buźki dla niego mocniaste:tak:

przyszlirodzice-to Ci niania rośnie :-DFakt,to niesamowite jak te nasze szkraby w zaledwie parę dni potrafią nauczyć się tylu rzeczy :tak: U nas ze świeczką nie było problemu-na pierwszy tort kupiliśmy w Tesco,a drugi był juz ze świeczką:-)

moniamonis
-Majeńka jaki rajdowiec:-DSPA-tez bym pojechała,ale musiałabym z M,albo z kims do pilnowania Marcyśki,no bo bez niej nie da rady:-(

uleńka-Gabrysia cudna roczniaczka:tak:M po garach buszuje:-D:-D-dobre!

lileczka
-ach ten czas,gdzie on nam ucieka? Kiedyś przegladałam sobie liste lutowych mamuś i tam widnieję,że Twoja druga ciąża to miała być córeczka :baffled: Co Ty na to?:-D[/FONT]

[FONT=&quot]Ania31-oby Kubuś już był zdrowy:tak: Swoją drogą to dzielna z Ciebie kobitka-ja Cię podziwiam za całokształt!I nie odpuszczaj tego skierowania! Choc wiem,że lekarze POZ sie bardzo bronia przed wysyłaniem do specjalisty:wściekła/y:A Bartuś niezły gagatek:-D[/FONT]
[FONT=&quot]Patrysia-jak Sewcio,byliście u lekarza?[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Mysza-:-)Marcyśka zasmakowała ostatnio w kaszce z kakao i ja jestem cała szczęśliwa,bo poza cycolem żadne mleczko nie wchodziło:-(I codziennie dostaje Bakusia,uwielbia z biszkoptem,więc mam nadz. że wapna jej nie będzie brakować:-)[/FONT]
[FONT=&quot]eowyn-a jednak trzydniówka:tak: Kurujcie się!!!:-)[/FONT]
[FONT=&quot]Gosia,Margaritka,Syneczki:-):-):-)[/FONT]
[FONT=&quot]No to uciekam,może wezme się za prasowanie póki mój terrorysta śpiocha:tak: Buźkam Was wszystkie! [/FONT]

Do góry