reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LUTOWE MAMY ZE ŚLĄSKA

Cześć, nie mogę si e wkręcić w żadną dyskusję, a chciałam poradzić się i powymieniać doświadczenia w tematach "regionalnych" dotyczących ciąży i dzieci. Mam nadzieję, że są tu już mamy ze Śląska ;)

reklama
Mieszkam koło Rybnika więc dość daleko ale za to z racji pracy, znajomości i innych zajęć bywam b. często w Katowicach.
Może orientujecie się gdzie najlepiej rodzić ze względu na dobrą opieke nad noworotkiem. Niestety grozi mi wcześniak....

wczesniaczki, to najblizej i najbardziej pro, to w Krakowie....
a u nas gdzies blizej... nie mam bladego pojecia...

Cześć, jestem Meme i jestem tu zupełnie nowa. Nie do końca wiem o co "biega w tej zabawie". W każdym razie też jestem ze Sląska - Bielsko - Biała i mam termin na koniec lutego. Razem z mężem czekamy na naszego synka, który kopie co sił i jakoś nie za bardzo chce się uspokoić. Ot, mały Bandito!

Witaj meme w naszym gronie. Mam nadzieje, ze Rybka wciagnie Cie na nasza liste :-) Moze napiszesz cos wiecej o sobie??

Cześć!
Ja jestem lutową mamą, ale z zeszłego roku. Urodziłam córkę 18 lutego 2005 roku. Mieszkamy w Bytomiu.
Pozdrawiam przyszłe mamusie

reklama
cześć, od dłuzszego czasu śledzę forum ,ale dopiero teraz zdobyłam się żeby coś napisać.od 7 lat mieszkam w Tychach,termin mam na 16 lutego.pozdrawiam wszystkich :)

Do góry