reklama
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Madzia,na pewno sie super ze wszystkim wyrobisz.
Wolfia ,czemu mały ma miec pobieraną krew?Do rutynowych badań?
Dziewczynki:-):-):-)
Koniec sesji zimowej!!!
Właśnie doczytałam,że zaliczyłam Mikroekonomie na 4,a myślałam że będzie 3:-).Jak się cieszę:-).Średnia 4,3;-).
Dziewczynki:-):-):-)
Koniec sesji zimowej!!!
Właśnie doczytałam,że zaliczyłam Mikroekonomie na 4,a myślałam że będzie 3:-).Jak się cieszę:-).Średnia 4,3;-).
Miśka 5
Mamy lutowe'07
BRAWO TYCIU:-)
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
:-)BRAWO TYCIU:-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
gratki TYCIU!!!!!!
duzo zdrowka dla Milenki!!!!
Lusia tez chora- od wczoraj rana, wiec impreza urodzinowa nr.2 (nr.1 byla w same urodziny ale w bardzo skromnym gronie) odwolana a raczej przeniesionaale bylam wczoraj smutna:-(bo wzystko przygotowane i sama musze jesc
najgorsze ze Lusiek nadal zle sie czuje, ma wysoka goraczke, kaszel i katar...
duzo zdrowka dla Milenki!!!!
Lusia tez chora- od wczoraj rana, wiec impreza urodzinowa nr.2 (nr.1 byla w same urodziny ale w bardzo skromnym gronie) odwolana a raczej przeniesionaale bylam wczoraj smutna:-(bo wzystko przygotowane i sama musze jesc
najgorsze ze Lusiek nadal zle sie czuje, ma wysoka goraczke, kaszel i katar...
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Tutaj kilka dni po porodzie (w szpitalu, w którym rodziłam są to zawsze niedziele) wykonuje się tzw. "heel prick test" (test Guthrie'go), czyli pobierane są próbki krwi z pięty w celu wykonania badań przesiewowych w kierunku wykrywania chorób metabolicznych tj. fenyloketonuria, galaktozemia, homocystynuria, niedoczynność tarczycy, choroba syropu klonowego.
Tyciu gratulacje:-) Piękna średnia
Biedna Lusia:-( Oby szybciutko wróciła do zdrówka i mogła cieszyć się swoimi urodzinami
Ostatnia edycja:
justynka1
Mamusia Antoniusia
Witam was dopiero teraz,ale jakoś teraz doszłam do siebie
Antosiek wstał o 8.00 i nie spał dziś,wię już jest wykapany(jaki był lament przy wychodzeniu),wszamał wielką michę zalewajki,jeszcze ząbki i lulu
Ma ktoś problemy z myciem włosów dziecku?u nas nawet ten kapelusz nie pomógł,myję mu gąbką tak ,żeby nie odczuł
Antosiek wstał o 8.00 i nie spał dziś,wię już jest wykapany(jaki był lament przy wychodzeniu),wszamał wielką michę zalewajki,jeszcze ząbki i lulu
Ma ktoś problemy z myciem włosów dziecku?u nas nawet ten kapelusz nie pomógł,myję mu gąbką tak ,żeby nie odczuł
reklama