reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

O rety! 100 rybek! ale strata :-(
A jakie duże akwarium macie Wiśnia :confused:
Trochę to dziwne, że od niezapalenia światła tyle rybek padło :confused: Chyba musiała być inna przyczyna :confused:

reklama
Madzia,na pewno sie super ze wszystkim wyrobisz:tak:.
Wolfia ,czemu mały ma miec pobieraną krew?Do rutynowych badań?

Dziewczynki:-):-):-)

Koniec sesji zimowej:tak:!!!
Właśnie doczytałam,że zaliczyłam Mikroekonomie na 4,a myślałam że będzie 3:-):tak:.Jak się cieszę:-):tak:.Średnia 4,3;-).

gratki TYCIU!!!!!!

duzo zdrowka dla Milenki!!!!

Lusia tez chora- od wczoraj rana, wiec impreza urodzinowa nr.2 (nr.1 byla w same urodziny ale w bardzo skromnym gronie) odwolana a raczej przeniesiona:baffled:ale bylam wczoraj smutna:-(bo wzystko przygotowane i sama musze jesc
najgorsze ze Lusiek nadal zle sie czuje, ma wysoka goraczke, kaszel i katar...

Wolfia ,czemu mały ma miec pobieraną krew?Do rutynowych badań?

Tutaj kilka dni po porodzie (w szpitalu, w którym rodziłam są to zawsze niedziele) wykonuje się tzw. "heel prick test" (test Guthrie'go), czyli pobierane są próbki krwi z pięty w celu wykonania badań przesiewowych w kierunku wykrywania chorób metabolicznych tj. fenyloketonuria, galaktozemia, homocystynuria, niedoczynność tarczycy, choroba syropu klonowego.

Tyciu gratulacje:-) Piękna średnia:tak:

Biedna Lusia:-( Oby szybciutko wróciła do zdrówka i mogła cieszyć się swoimi urodzinami:tak:

Ostatnia edycja:
Witam was dopiero teraz:rofl2:,ale jakoś teraz doszłam do siebie:tak:
Antosiek wstał o 8.00 i nie spał dziś,wię już jest wykapany(jaki był lament przy wychodzeniu:szok:),wszamał wielką michę zalewajki,jeszcze ząbki i lulu:happy:
Ma ktoś problemy z myciem włosów dziecku?u nas nawet ten kapelusz nie pomógł:no:,myję mu gąbką tak ,żeby nie odczuł:baffled:

reklama
Do góry