reklama
Oli śpi na balkonie w wózku, mąż robi obiad, a ja przed kompem :-) Muszę zamówić Patrykowi do nowej szkoły fartuch na Allegro, bo potrzebuje na laboratorium, no i muszę zrobić porządek w plikach w kompie, bo coś mi szwankuje komp, dziś pewnie Tomek będzie musiał mi przeinstalować system.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ja od 5.15.Nastawilam sobie budzik na te godzine,zeby obejrzec powtorke "MOdy na sukces".Potem o 6 na Polsacie jest "Zar Młodosci".Pora nieziemska.I efekt taki,ze co chwilke przysypialam i nie wiem co sie dzialo.Ani sie nie wyspalam ani nie obejrzalam;-).A przed 7 wstalam szykowac dzieci.Kondzior jeszcze spi.
Dzien dobry
Od samego rana jestem zla.....Kupilam wczoraj polbuty na jesien w Ryłko....i wiecie co pierwszy raz mialam problem z dopasowaniem numeru <nie robia juz polowek>....38 ''dobre'' ale za lekko wysuwa sie pieta, 37 skolei jest dosc mocno opiete.....Jednak skusilam sie na 37 bo stwierdzilam ze moze mam napuchniete nogi, a i ze skora sie rozejdzie. Jednak dzisiaj rano mierze je a ja nawet kroka nie moge w nich dac(((BUUUUU..............
Bede musiala isc je wymienic.....tylko, ze boje sie tych 38 zeby mi puzniej nie klapaly.....
Kurna co mam zrobic???:/
Od samego rana jestem zla.....Kupilam wczoraj polbuty na jesien w Ryłko....i wiecie co pierwszy raz mialam problem z dopasowaniem numeru <nie robia juz polowek>....38 ''dobre'' ale za lekko wysuwa sie pieta, 37 skolei jest dosc mocno opiete.....Jednak skusilam sie na 37 bo stwierdzilam ze moze mam napuchniete nogi, a i ze skora sie rozejdzie. Jednak dzisiaj rano mierze je a ja nawet kroka nie moge w nich dac(((BUUUUU..............
Bede musiala isc je wymienic.....tylko, ze boje sie tych 38 zeby mi puzniej nie klapaly.....
Kurna co mam zrobic???:/
reklama
madzix
Fanka BB :)
Nuśka-oddaj je , jesli jeszcze mozesz i daruj sobie te buciki. Wydaje mi sie ,ze skoro masz taki problem z doborem numeru, to z zadnych nie bedziedz zadowolona-po prostu ten model z tej firmy nie jest dla Ciebie Wiem ,ze to mało pocieszające ale raczej szukaj innych bucików.
Ja mam ten sam problem, po ciazy bardzo trudno mi dobrac eleganckie buty.W tym roku wyrzuciłam juz 2 pary nowych(2 razy załozonych) pantofli pomimo ze w sklepie wydawały sie idealne
Ja mam ten sam problem, po ciazy bardzo trudno mi dobrac eleganckie buty.W tym roku wyrzuciłam juz 2 pary nowych(2 razy załozonych) pantofli pomimo ze w sklepie wydawały sie idealne