reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

A ja właśnie rzadko używam wózka, nieraz go biorę na zakupy, żeby nie dźwigać ciężarów, a Oliwka idzie obok wózka. Ja chciałabym, żeby trochę pochodziła, a ona zmyka do wózka. I nie to mnie martwi, że siada do wózka, tylko to, że tak bardzo się boi. Ciągle słyszę "boje brum brum" albo czegoś innego. Jak byłam dziś w pracy, to na widok moich koleżanek z pracy też mówiła ciągle "boje pani", choć je powinna pamiętać, bo dość często do pracy chodzę.

reklama
he he to znow ja maniaczka TEORII 18 mca itd KAIAD Ci powiem;-);-):
moze wlasnie tak to sie u Oli objawia, u niej tym ze sie ludzi czy samochodow boi, u nas tym ze Lulu ciagle chce na rece ...:baffled::baffled:

ja to juz nie pamietam kiedy szymek jechal swoim wozkiem i tego sie obawiam bo chce go zabrac do turcji aby sprawnie na lotnisku poszlo i na miejscu troche pojezdzic np. do sklepu tylko tam mysle czy to nie bedzie zbedny grat do tego wszystkiego:confused:

Dzieńdobry dziewczyny :-) a co to wszytskie śpią jeszcze:confused:
ja w pracy, za oknem deszczowo, wszystko do d...py:baffled::baffled::baffled:

no ale wam życzę miłego dnia:tak::-)

co do spacerków to hubek siedzi w wózku bez problemów, jak go wyciągne to też chętnie idzie, czasem za reke, czasem sam jak jest bezpiecznie i wiem ze mi na ulicę nie wyleci. wiadomo zdarzaja sie cięższe spacerki ale ogólnie jest ok.
z tym wymuszaniem wszystkiego płaczem i krzykiem to u nas tez raczej tylko troche jest, głównie jak gotuje obiad czy cos i wtedy podchodzi i ciągnie mnie i płacze żebym poszła się z nim bawić. W ogóle ostatnio to ciągle podchodzi do nas i bierze za reke i ciągnie by z nim iść:tak:

cześć laski
u nas dalej gorąco
Pyś już ogarnięty, Izka jeszcze je
ja zaraz chałupkę ogarnę i idziemy na spacer póki jeszcze aż tak nie daje słońce

dla Mysi jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ;-) KASIAD dobrze jest że Oli trzyma ie za reka bo moja Gabi to wogole najlepiej jak mama ani tata nie trzyma po placu lata jak szalona :szok: i w wózku nie chce siedzieć Ide b oZuiza zaprosila dziś koleżankę na swoje urodziny trzeba coś dzieciakom przygotować a główna impreza w sobotę Zuzi urodziny i MOje robie razem (Zuzia maa13 sierpnia a ja 21 )to po co robic dwa razy :-)

Cześć Dziewczyny! Pisałyscie o problemach z usypianiem dzieciaczków. Maja też nie zasypia szybko, ale w pół godzinki się zdązy pokrecić, poobracać i zasypia. A wczoraj spała mamie ponad 2 godzinki w dzień. I wieczorem też ładnie usneła, a jak wychodziłam do pracy to jeszcze spała. Chociaż tyle ... Co do spacerków to też nie mogę nazekać. Jesem jeszcze na wsi z Mają. Tam codziennie choidzimy na długie wieczorne spacerki, zeby sie zmeczyc i siedzi bardzo grzecznie w wózku lub idzie poboczem obok wózka. Tam niestety nie ma chodników. A na hasło, że jedzie samochód staje grzecznie koło mnie. Oczywiscie czasami daje też popalić, ale ogólnie jest ok.:-)

reklama
Do góry