reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Dzieńdoberek :-)
Gosia dospaś nie możesz, że o tej porze juz na forum
u nas nocka kiepska, chyba zębole ida nastepne, bo płacz wielki i nic nie pomagało...
miłego dzionka
Gosia dospaś nie możesz, że o tej porze juz na forum
u nas nocka kiepska, chyba zębole ida nastepne, bo płacz wielki i nic nie pomagało...
miłego dzionka
Miśka 5
Mamy lutowe'07
hej kochane babeczki:-)my już o 8 lekarza zaliczyłyśmy, ale tylko przy okazji odbierania wyników z moczu, wszystko ok., tak sie cieszę
koniec laby, muszę mieszkanie doprowadzić do świeżości, niby nikt nie brudził jak nas nie było, ale kurze takie, że hej
koniec laby, muszę mieszkanie doprowadzić do świeżości, niby nikt nie brudził jak nas nie było, ale kurze takie, że hej
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witajcie
my dopiero wstalysmy !!!!!! U nas pogoda do bani, pada pada i pada. I pewnie dlatego spac sie chce.
Udanego dnia wszystkim
my dopiero wstalysmy !!!!!! U nas pogoda do bani, pada pada i pada. I pewnie dlatego spac sie chce.
Udanego dnia wszystkim
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Karolina, ale chyba mówisz o drzemce popołudniowej
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czesc szymek spi wiec chwila dla mnie zupa na gazie kawa w kubkeczku i nadrabiam zaleglosci. u mnie upal upal upal ale ja sie ciesze kocham skwary
wieczorem mam misje poprasowac troszke ale to kocham meza nie ma wroci jutro wiec czyms sie zajme w domu choc znajac zycie zajme sie pilotem i paczka chipsow
zycze udanego dnia kochane ciotki plotki
p.s. mamy juz plac zabaw po prawie 3 miesiacach no ale jest jeszcze piachu nie ma w piaskowinicy ale to juz na dniach bedzie ciesze sie ze zdazylismy przed zimą jak maz odda aparat zrobie foty i powklejam jak bylo przed i jak jest teraz
wieczorem mam misje poprasowac troszke ale to kocham meza nie ma wroci jutro wiec czyms sie zajme w domu choc znajac zycie zajme sie pilotem i paczka chipsow
zycze udanego dnia kochane ciotki plotki
p.s. mamy juz plac zabaw po prawie 3 miesiacach no ale jest jeszcze piachu nie ma w piaskowinicy ale to juz na dniach bedzie ciesze sie ze zdazylismy przed zimą jak maz odda aparat zrobie foty i powklejam jak bylo przed i jak jest teraz
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Karolina, ale chyba mówisz o drzemce popołudniowej
Nie nie. Tak dlugo spalysmy.Tylko ze na tutejszy czas to bylo okolo 10.30.
Ostatnia edycja:
reklama