reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

I ja również się witam :-)
Ja jak zwykle o tej porze mam spokój, bo wszyscy śpią, więc mogę coś tu spokojnie skrobnąć.

reklama
Dzieńdoberek :-)

Gosia dospaś nie możesz, że o tej porze juz na forum:confused::confused::confused::-D

u nas nocka kiepska, chyba zębole ida nastepne, bo płacz wielki i nic nie pomagało...

miłego dzionka

hej kochane babeczki:-)my już o 8 lekarza zaliczyłyśmy, ale tylko przy okazji odbierania wyników z moczu, wszystko ok., tak sie cieszę:-D
koniec laby, muszę mieszkanie doprowadzić do świeżości, niby nikt nie brudził jak nas nie było, ale kurze takie, że hej:baffled:

Witajcie

my dopiero wstalysmy !!!!!! U nas pogoda do bani, pada pada i pada. I pewnie dlatego spac sie chce.
Udanego dnia wszystkim

czesc szymek spi wiec chwila dla mnie zupa na gazie kawa w kubkeczku i nadrabiam zaleglosci. u mnie upal upal upal ale ja sie ciesze kocham skwary

wieczorem mam misje poprasowac troszke ale to kocham :baffled: meza nie ma wroci jutro wiec czyms sie zajme w domu choc znajac zycie zajme sie pilotem i paczka chipsow

zycze udanego dnia kochane ciotki plotki :)
p.s. mamy juz plac zabaw po prawie 3 miesiacach no ale jest jeszcze piachu nie ma w piaskowinicy ale to juz na dniach bedzie ciesze sie ze zdazylismy przed zimą jak maz odda aparat zrobie foty i powklejam jak bylo przed i jak jest teraz

reklama
Do góry