reklama
Czesc Laleczki
Ja juz nie spie od 6....Jula juz u babci...chatke posprzatalam, pranie sie robi.....teraz czas na relaks przed praca
Nad morzem bylam w sobote. Pogoda piekna, ale korki na ulicach okropne....Droga z Piły do np.Sarbinowa zajmowala nam zawsze 2,5 godziny a teraz 3,5.....szwagierka wyjechala godzinke pozniej i jechali juz 5 godzin....MASAKRA POPROSTU:/
Ja juz nie spie od 6....Jula juz u babci...chatke posprzatalam, pranie sie robi.....teraz czas na relaks przed praca
Nad morzem bylam w sobote. Pogoda piekna, ale korki na ulicach okropne....Droga z Piły do np.Sarbinowa zajmowala nam zawsze 2,5 godziny a teraz 3,5.....szwagierka wyjechala godzinke pozniej i jechali juz 5 godzin....MASAKRA POPROSTU:/
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
miało być tu:-):
alez ten weekend szybko zleciał jak to jest ze cały tydzien tak wolno mija, a weekend w przyspieszonym tempie
ale wczoraj pojechalismy nad jeziorko, przyje,mnie było, ale nie dałam sie Hubkowi zamoczyć, tylko nózki, bo jak zobaczyłam że z jednej strony pomostu kapią sie ludzie a z drugiej psy to wymiekłam, ludzie to maja wyobraźnię... wolałam nie ryzykować z ta skórą Hubka....
pozdrówki
alez ten weekend szybko zleciał jak to jest ze cały tydzien tak wolno mija, a weekend w przyspieszonym tempie
ale wczoraj pojechalismy nad jeziorko, przyje,mnie było, ale nie dałam sie Hubkowi zamoczyć, tylko nózki, bo jak zobaczyłam że z jednej strony pomostu kapią sie ludzie a z drugiej psy to wymiekłam, ludzie to maja wyobraźnię... wolałam nie ryzykować z ta skórą Hubka....
pozdrówki
agusia9915
Matka wariatka
hej
mam jak narazie dobry humor ...weflon wytrzyma druga dawka antybiotyku;-)
widze,wiedze morze bjak i brame domu lech a wa lesy;-)i wsyelkich paparazi
mala mi przestawia literki y i z
mam jak narazie dobry humor ...weflon wytrzyma druga dawka antybiotyku;-)
widze,wiedze morze bjak i brame domu lech a wa lesy;-)i wsyelkich paparazi
mala mi przestawia literki y i z
moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
:-(
:---(strasznie mi przykro.........
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
straszna tragedia...... przykro mi bardzo....
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Bardzo mi przykro :-(moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...
reklama
Ojej, straszne :-(moja koleżanka utonęła w morzu wczoraj...