reklama
agusia9915
Matka wariatka
ja tez papa
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
WITAM!!!
Oliwieczka bardzo ładnie wyglądałaś na tym weselu :-) powiedz mi czy to jest typowa tunika czy może sukienka którą puzniej można samą nosić? :-)
Nie ciekawy dzień się zapowiada,deszcz siorbi i jest chłodno :-baffled:
a takie już prawie lato mieliśmy
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM :-):-):-):-)
Oliwieczka bardzo ładnie wyglądałaś na tym weselu :-) powiedz mi czy to jest typowa tunika czy może sukienka którą puzniej można samą nosić? :-)
Nie ciekawy dzień się zapowiada,deszcz siorbi i jest chłodno :-baffled:
a takie już prawie lato mieliśmy
MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM :-):-):-):-)
Joanna73
uzależniona od BB
witam u mnie od rana wojna miedzy Wojtkiem i Zuzią krzyki i zwariować można nie wiem jak wytrzymam cały dzień bo T. w pracy do 22 ostatnio nic mi się nie chce jakieś przesilenie czy co ?Idę do sklepu bo zamierzam coś upichcić a raczej upiec a moze w końcu kajmaki zrobię pogoda fajna wygonie starszaki na dwór bo jak mam iśc z cala trójka to mi się nie chce Miłego dnia kobietki
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no dzieku dziewczyny az sie zaczerwnienilam
to co mialam na sobie to normalna sukienka ...a ze ja nie chcialam pokazywac chudych moich nog to zalozlam czarne wąskie spodnie.
jeszcze raz dziekuje za mile slowa.
a wiecej fotek na razie nie mam, ja dostane wiecej to pokazę
pogoda u nas świetna, gorąco, zaraz idziemy sie opalać na ogrod a pozniej imprezka.
to co mialam na sobie to normalna sukienka ...a ze ja nie chcialam pokazywac chudych moich nog to zalozlam czarne wąskie spodnie.
jeszcze raz dziekuje za mile slowa.
a wiecej fotek na razie nie mam, ja dostane wiecej to pokazę
pogoda u nas świetna, gorąco, zaraz idziemy sie opalać na ogrod a pozniej imprezka.
reklama
zazdroszczę w poznaniu szaro ale parnie z lekkim chłodnym wiaterkiem ;-)pogoda u nas świetna, gorąco, zaraz idziemy sie opalać na ogrod a pozniej imprezka.