reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

zabkowanie powoduje tylko spadek odporonosci ....a nie chorobe
u nas Wisnia było/ jest to samo
od kiedy mała jest na claritynie (odpukac jest spokuj) raz zapomniałam dac i juz była zaflegmiona , kaszlała tylko w czasie spania i tuz po no i oczka były juz zaropiałe(jeden raz zapomniałam dac)

Iza też na Claritinie i właśnie w niedzielę nie dostała bo spała u mojej mamy, tzn dostała ale wieczorem jak wróciła do domu a zawsze bierze rano :baffled:

reklama
Witam laski
ja dzisiaj spałam z Izą bo miała prawie 40 stopni gorączki = prawie nie spałam ;-)
ale spadła temperatura i niedługo dzwonię do lekarki...

Matylda koniecznie daj zdjęcie :tak:, ja dzisiaj idę się fryzurować a jutro do kosmetyczki :-)

Dziewczyny.....pomocyy......
Siet Siet Siet....
Zapomnialam Wziac Wczoraj Tabletke Anty.....biore Zawsze O 20, A Wzielam Dzisiaj O 9.20:(......
Biore Cilesty......czy Ktoras Tez Tak Zrobila.....siora Kazala Mi Zazyc Od Zaru Dwie.....ta Wczorajsza I Dzisiejsza......no I Wziemam....ale Czy To Cos Da...czy Musze Uwazac Teraz Przez 7 Dni????

Lepiej uważaj przez te 7 dni ale nie potrzebnie brałąś 2 na raz zapomnianą bierzę sie odrazu a tą druga o normalnej porze przyjmowania

Lepiej uważaj przez te 7 dni ale nie potrzebnie brałąś 2 na raz zapomnianą bierzę sie odrazu a tą druga o normalnej porze przyjmowania

Dokładnie:tak:
Cilest to pigułka dwufazowa i jeśli zapomnisz o niej, ale weźmiesz do 12 godzin to wszystko powinno być ok. A następną o zwykłej porzez - czyli wieczorem o 20 :tak:

dokladnie tak jak mowia dziewczyny NUSKA lepiej 7 dni uwazac ale powinno byc wsio ok!!!

MATYLDA koniecznie sie pokaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WISNIA jak sie ufryzujesz tez wrzuc ZDJECIE! pokazujcie sie kobitki!!!!

Helou kobitki :)
Straszne mam braki po weekendzie i nie wiem kiedy je nadrobię,
dziś w pracy raczej nie, bo okropnie dużo roboty...
Miłego dnia! :)

reklama
Do góry