reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzien doberek,

ja po kolejnej nocy z atrakcjami w wykonaniu Milenki chodze jak przetracona i nie wiem jak dociagne do wieczora. Udanego dnia wszystkim.

Miśka witaj :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
mozliwe, ja od kilku dni zaliczam pierwszy spacer juz o 9.oo bo Zosia nie daje mi zyć, a ostanio ulubiona zabawa to chodzenie i paplanie w kaluzach, pol godziny i wracamy do domu spać :tak:

Ja dziś też zaliczyłam spacer o 9, ale sama, poszłam do sklepu po zakupy, bo chleba było za mało w domu. Oliwka w tym czasie smacznie sobie spała z Tomkiem. Jak wróciłam o 9.30 to jeszcze spała :szok:, ale jak się zaczęłam krzątać po domu, to się obudziła, także butlę wciągnęła dopiero przed 10. No i śniadania w związku z tym nie zjadła.
A zaraz lecimy do przychodni.
Miłego dnia laseczki :-)

Milenka wlasnie zasnela. U nas dzis pada wiec znow spedzimy dzien w domu. Juz nawet nie wiem w co sie bawic z Milenka. Ile mozna robic to samo? Milenie oczywiscie sie nie nudzi, ale mnie strasznie. Jak widze kredki, to spazmow dostaje;-);-)

reklama
A my koło 9.00 spacer,potem spanko(Kuba jedynie,ja sprzątanie i rosół gotowałam),w międzyczasie kumpela wpadła na kawke,pogadałyśmy,odprowadziłam ją,no i jestem....padnięta:baffled:
Po południu pójde do mamy to odsapnę:tak:
Jutro mąż wraca:-D:-D:-D:-D

Do góry