reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

hej
ja bylam za niemcami...............buuuuuuuuuuuuuuu...
stwierdzilam jedno: jak ich trener byl przy nich to grali slabo (tak jak wczoraj) a jak za kare siedzial na trybunach czy w specjalnej kabinie to sie spisali..chyba ich zbyt stresowal...no ale tak byc nie powinno!

poza tym zaraz ide po czeresnie i chce upiec ciasto z czeresniami..chodzi za ,mna od wczoraj ale tu w niedziiele sklepy raczej zamkniete

bylam wczoraj na placu zabaw i stwierdzilam ze przydalaby sie jakas kolezanka na ten plac zabaw...
ech..

reklama
Hejka.
Byłam dziś cały dzień na działeczce u rodziców,ale wiało...Jak to zwykle u nas nad morzem.
Kuba sie wybiegał,wyszalał,narozrabiał,ach...a ja odpoczywałam na leżaku.Spał w dzień tylko godzinkę,więc padł juz o 19.00,więc siedzę i sie nudzę.Mąz dzwonił,pisał,nie jest zle.:tak:
Teraz sama juz padam,zrobie sobie kolacyjkę jakas,chce ktoś kanapeczki?:-D

a my dzisiaj troche sie poopalalismy na plazy dzieciaczki pomoczyy nóżki troche nabiegalismy sie dzisiaj za WErcia ona cały czas w ruchu pare dobrych kilometrow zrbila dzisiaj tak biegająć po plaży:-p

reklama
Do góry