reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej kobietki, ledwo żyję, bo dopiero co wróciłyśmy z zakupów komunikacją miejską:tak:Było spoko, bo Wiktoria zasnęła po 30 min chodzenia po sklepach i miałysmy ją z głowy, nawet strój kąpielowy mogłam przymierzyć:szok:Biorę się teraz za obiad:tak:

reklama
Ja wkoncu koplam sie w 4 litery i sprzatam i gotuje obiad chwilowa przerwa na odpoczynek bo mam zakwasy po wczorajszej jezdzie na rowerze:baffled:

Hej kobitki!
Jakos sobie nie moge tu posiedziec bo Zosia chce sie bawić...zmykam zaraz jakis spacerek, obidaek, kawka juz druga

ja tak codziennie ostatnio z tesciową
kawka-piwko
kawka-piwko
kawka-piwko i do spania ;-)

reklama
My nie śpimy od 10, listonosz nas obudził :zawstydzona/y:
Miałam taki okres, że wstawałam ok 6, a teraz z kolei nie mogę się dobudzić rano.
Krzątam się po domu, piorę, sprzątam i doglądam Oliwki, bo same zostałyśmy w domu, wszyscy gdzieś wybyli.

Muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum Chemicznym :-) Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach ponadgimnazjalnych :tak: Paulina i Damian zaczynają 3cią klasę liceum, Damiana w przyszłym roku czeka matura. A Paulina chodzi do Plastyka, niby liceum, ale uczą się tak jak w technikach 4 lata, wiec ona maturę będzie miała dopiero rok po Damianie.

Do góry