reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

cześć babeczki, pogoda ładna, my juz po spacerku samochodowym:-Dbyłam zrobić prześwietlenie zęba:baffled:, po drodze jeszcze bankomat i rynek, a teraz piję kawę i myslę co dziś będziemy robiły, Wiki drzemkuje to mam jeszcze chwilę;-)

reklama
czesc spadam sie pakowac bo po poludniu smigam do rodzicow i jutro i sobota szymkowy basen

Mysia dobrze wiem co masz na mysli ale trzeba chyba samemu cos wymyslec bo mnie szlak bierze - ale to nie temat na ten watek ;-)
buziaki laseczki

Aga weź APAP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Bylam u dentysty rtg zeba i usowanie nerwa z tego zeba co ostatnio mi robili :baffled::wściekła/y: a dlaczego mnie teraz boli to niewiem bo niby mial nie bolec a jednak boli:wściekła/y:
to mamy dzis podobne atrakcje irtasia :baffled:, mnie na szczęście nic nie boli, ale w sobotę ciąg dalszy, a właściwie w końcu zakończenie spraw z tym cholernym zębem, a łażę z nim już od ponad miesiąca:confused:

Do góry