reklama
Hej laski!
Ja już na nowym miejscu (czyt. u teściowej ) powoli się instalujemy, dzisiaj wróciłam z Krakowa (sprzedałam chatę) i jestem bezdomna i bezrobotna ha ha.
Muszę jak najszybciej coś kupić, bo czuję, że długo tu nie wytrzymam
witamy z powrotem Joasiek
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To super ze poszlo latwo moze i ja sie skusze w polsce jak bedea my przed chwilą przebiliśmy uszy i Weronisia wcale nie płakała troche się żaliła
i wcale sie nie czuje jak barbarzyńca to lekka przesada
mysia23
mama dwójeczki
Witam babeczki...
U nas cieplutko, gorąca wręcz, ja uwielbiam takie pogody...no chyba, że muszę podróżować w aucie bez klimy..
Czytam was od wczoraj...dopiero skończyłam nadrabiać...
Filip właśnie pojechał do teściowej, ale najpierw zdjęcie do dowodu ma mieć zrobione,my jedziemy do WKU wbić Tomkowi rezerwę, bo jeszcze nie wbił..
Witaj Joasiek... na nowym miejscu, ale i pełna nadziei na nowe zycie
Rozalka masz ślicznego Kubulka w podpisie...
U nas cieplutko, gorąca wręcz, ja uwielbiam takie pogody...no chyba, że muszę podróżować w aucie bez klimy..
Czytam was od wczoraj...dopiero skończyłam nadrabiać...
Filip właśnie pojechał do teściowej, ale najpierw zdjęcie do dowodu ma mieć zrobione,my jedziemy do WKU wbić Tomkowi rezerwę, bo jeszcze nie wbił..
Witaj Joasiek... na nowym miejscu, ale i pełna nadziei na nowe zycie
Rozalka masz ślicznego Kubulka w podpisie...
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ale jestem wkur..... wczoraj dzwonilam do weterynarza i mi gadal zeby do dzisiaj poczekac a dzis mi powiedzial ze jak sama sie nie okocila i temp. caly czas jest od wczoraj 37,6 to sie sama nie okoci i ze male juz chyba niezyja bo sie podusily a ja tez juz nie czuje ruchow mlodych buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Ale jestem wkur..... wczoraj dzwonilam do weterynarza i mi gadal zeby do dzisiaj poczekac a dzis mi powiedzial ze jak sama sie nie okocila i temp. caly czas jest od wczoraj 37,6 to sie sama nie okoci i ze male juz chyba niezyja bo sie podusily a ja tez juz nie czuje ruchow mlodych buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(
o rany...:-wściekła/y::----( irtasia, jak to.....?? a ja czekam nadal na fotki maluszków...musi byc dobrze