reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieńdoberek:tak:

Wczoraj cały dzień spędziliśmy w górkach i padłam na nos zaraz po powrocie. A dzisiaj rano nie słyszałam budzika:baffled: Ach to górskie powietrze:-)
Szykuje się fajny dzionek - zaraz jadę na budowę, potem poszukiwań kiecki ciąg dalszy (został już niecały tydzień :baffled:), a potem już tylko same przyjemności - fryzjer i kosmetyczka:tak:

reklama
Dziendoberek Babencje:-)
Ja dzis w super nastroju pogoda rewelacyjna cieplej niz wczoraj i zero wiatru , u nas dzis druga niedziela hihihi bo mamy dzien wolny od pracy takze meza mam w domu obiadek prawie gotowy i posprzatane :-) Normalnie SUUUUUUUUUUUUper:tak::-)

i ja witam! jak poprzedniczka napisala dzis jest dzien wolny w Germanii i ostatni dziem karnawalu kultur,w stolicy to znow troszke na wolnym powietrzu poszalejemy!!!!!:-)

WISNIA nie jestem specjalistka w tym temacie ale mi tez sie wydaje (jak rozalce) ze moze przyczyna jest alergia?oby sie szybko wyjasnilo co i jak i zeby Ci sie humor poprawil!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Czesc Kobitki:-)
Goraco jak cholrka, dobrze ze troszke wiaterek wieje....
Julia usnela na dworku i tak spi druga godzine w wozeczku:szok::laugh2:nawet jej nie przeszkadzalo jak kotlety rozbijalam.....

Wisnia mi tez wyglada to na alergie......:-(moja siostra z dziecmi miala to samo ciagle chore....i okazalo sie ze MEGA alergicy na prawie wszystko:-(..

Do góry