reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
no własnie wiem ciekawe co z LAILA :baffled: jak sie ma ?
no i susu cos na zdrowiu podupada;-)i humorze;-)

hej hej dzien dobry! jestem:tak:
wczoraj mnie wieczorem nie bylo-poszlysmy spac juz o 21.00:tak:
dziecko nadal zakatarzone ale troche lepiej spala, ja nastroj mam zmienny jak pogoda (u nas zachmurzone niebo:-p:laugh2:) dzieki za troske:-D

IRTASIA bardzo mi przykroz powodu dzieciakow. tez wierze ze latem bedzie z ich zdrowiem lepiej! a powiedz macie wspolnego pediatre dla calej trojeczki? i on sie nie dziwi ze tak czesto choruja...? biora wszyscy sanostol czy cos innego do wzmocnienia? moze powinnisycie nad morze pojechac, moze trzeba Wam troche morskiego powietrza? moze to glupie rady ale kto wie moze tego dzieciom trzeba?
sama sie rozmarzylam o morzu.................

dzień doberek:-)pogoda pochmurna, ale humor mi dopisuje.
Właśnie dzwonił Artur, że szczęśliwie wylądował, kamień z serca.:tak::-)
Miłego dnia dziewczyny. I majowego weekendu;-). My wyjeżdżamy do rodziców, ale jeszcze nie wiem czy dziś wieczorem czy o 4 rano jutro. Tak czy owak idę się pakować:baffled:

A my jutro zawozimy Milenke na 2-3 dni na działkę i będziemy walczyć z przeprowadzką.. i pewnie będę miała kompa odłączonego na jakiś czas :/

hej, ja jestem w zlym:nerd:

musze zaczac sie pakowac, a zaraz do pracy ide brrr:baffled:

nie chce mi sie. zaraz przyjdzie niania a w domy brdel na kolkach. musze posprzatac, ale juz slysze ze Makrel sie budzi wiec lipa.

Znikam na dlugi weekend do gd wiec mnie tu nie bedzie. buziaki i milego wypoczywania dziewczyny!!

A my jutro zawozimy Milenke na 2-3 dni na działkę i będziemy walczyć z przeprowadzką.. i pewnie będę miała kompa odłączonego na jakiś czas :/
Powodzenia i czekamy na Ciebie.:tak:
hej, ja jestem w zlym:nerd:

musze zaczac sie pakowac, a zaraz do pracy ide brrr:baffled:

nie chce mi sie. zaraz przyjdzie niania a w domy brdel na kolkach. musze posprzatac, ale juz slysze ze Makrel sie budzi wiec lipa.

Znikam na dlugi weekend do gd wiec mnie tu nie bedzie. buziaki i milego wypoczywania dziewczyny!!
No to posyłamy Ci troche dobrego humoru.:-D

Lil kate miłego weekendu!!!

A u nas w naszym zagłębiu pogodnie 19 stopni, słonecznie i milutko..
Dzieć spi, maz w pracy...ja odpoczywam chwilke...
Szambo nam właśnie zrobili, kuchnia naprawiona (bo sie okazało, ze nie działała, a nowa przecież)...
zaraz sie biorę za sprzątanie, popołudniu jakieś zakupy, bo jutro mam gości...
poza tym nie wiem czy w weekend znajdę trochę czasu na BB...bo zapowiada sie roboczo...

a ja dziś rano szybie zakupy dla Emilki

bo do poniedziałku lub wtorku nikt mnie do sklepu nie zawiezie a na osiedlu pozamykane wszystko :baffled:

potem jechaliśmy do R rodziców i wróciłam z bólem głowy :baffled: Emilka się wyszalała wyjeździła na rowerku i śpi jak suseł

a teraz R pojechał na basen a ja mam sprzątanie i @ więc siedzę w domu ;-)

reklama
Do góry