reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Kasiu jeszcze raz wszystkiego naj!

Madziu, szczerze gratuluje! i zazdroszcze b nie watpliwa przyjemnosc jeszcze przede mna.

U nas sloneczko:tak: zaraz pedze do kosmetyczki troche sie pobyczyc.

reklama
A ja jutro wybieram sie do fryzjera,bo odrost straszny juz mam zresztą kolor praktycznie siezmył, takie nijaki, pozniej do solarium poprawić nastroj, oraz troszkę poszaleć w kosmetycznym, od tygodnia szukam rożu maybelline w kremie i nie mogę nigdzie kupić :wściekła/y: moze mi sie jutro uda:)

ale ci dobrze Oliweczka, ja jutro mam spotkanie w sprawie pracy i nawet nie mam z kim małej zostawić, bo mąż do piątku w delegacji:zawstydzona/y:W solarium nie byłam już z 2 lata, też by mi się dziś przydało na polepszenie nastroju:tak:

ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-):-p
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-):tak:z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee

ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-):-p
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-):tak:z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee

ale humorek masz chyba nie najgorszy?:tak:

reklama
Do góry