reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A ja jutro wybieram sie do fryzjera,bo odrost straszny juz mam zresztą kolor praktycznie siezmył, takie nijaki, pozniej do solarium poprawić nastroj, oraz troszkę poszaleć w kosmetycznym, od tygodnia szukam rożu maybelline w kremie i nie mogę nigdzie kupić moze mi sie jutro uda
Miśka 5
Mamy lutowe'07
ale ci dobrze Oliweczka, ja jutro mam spotkanie w sprawie pracy i nawet nie mam z kim małej zostawić, bo mąż do piątku w delegacjiW solarium nie byłam już z 2 lata, też by mi się dziś przydało na polepszenie nastroju
Miśka 5
Mamy lutowe'07
wkleisz zdjęcia po wizytacji?a........ akcja naklejki ścienne w końcu zakończona
2 tygodnie, albo i dłużej zastanawiałam się jak i gdzie je przykleić
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-)
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-)z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee
u mnie tylko deszcz, deszcz i deszcz...i na szczescie godzina bez deszczu kiedy wyszlam na zakupy i po recepte ktorej nie dostalam bo lekarz juz sobie do domu poszedl...a ze okazalo sie ze metro na tym przystanku sie nie zatrzymuje to musialam jak zwykle podreptac kilometry;-)z dzieciem w nosidelku bo dzis wozek znowu byl beeeeee
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ale WAM fajnie! nowe fryzurki, kosmetyczki, solarium...wizytacja;-)
ale humorek masz chyba nie najgorszy?
reklama