reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Ja tez zaraz z Zuzie zaprowadzic do szkoly
Położyłam się, ale nie zasnęłam, bo za oknem ktoś zaczął strasznie hałasować. Okazało się, że na placu stoi samochód spółdzielni, a faceci rozbierają naszą zjeżdżalnię i coś, co pozostało po huśtawkach.
Wygląda mi na to, że będą robić nowy plac zabaw dla dzieci, bo gdyby chcieli naprawiać tylko uszkodzone sprzęty, to nie ruszaliby zjeżdżalni, stara była, ale trzymała się kupy. Ale super by było jakby zrobili nowy plac :-) bo nie mam gdzie z Oliwką wychodzić, porządny plac mamy daleko od naszego bloku.
Wygląda mi na to, że będą robić nowy plac zabaw dla dzieci, bo gdyby chcieli naprawiać tylko uszkodzone sprzęty, to nie ruszaliby zjeżdżalni, stara była, ale trzymała się kupy. Ale super by było jakby zrobili nowy plac :-) bo nie mam gdzie z Oliwką wychodzić, porządny plac mamy daleko od naszego bloku.
Joanna73
uzależniona od BB
Kasiad ja też mam kawałek na plac zabaw mimo ,ze u mnie w bloku akurat w mojej klatce jest dużo dzieci bo w 1i 2 starsze dziadki i sprzeciwiają sie nawet piaskownicy od 5 lat staramy się ale chyba nic z tego nie będzie :-(
reklama