reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
DZIEŃ DOBRY BABECZKI

Ale sie wakacyjnie zrobiło...milusio...a my z wakacji chyba zrezygnujemy z przyczyn wiadomych

A ja jakoś nie lubię mazur...w ogóle mnie tam nie ciagnie

Dzien dobry

deszcz
obrażony mąż

:-:)-:)-(

U nas podobnie..
deszcz, wiatr..
maz zły ja obrazona..
Filip za to zdrowy....

Wczoraj byłam zobaczyć małego kuzyna Filipa...śliczny i taki malutki...a waga ta sama co u Fifka, o 2cm mniejszy...a by sie wydawało, że Fifi większy był...

Asiu pisz do nas czesciej i pochwal sie swoimi dzieciaczkami :tak::tak:

a jak sie robi taką sałatke:confused:pierwszy raz słysze:sorry2:
Czytałam wasze przepisy na sałatkę z zupek chinskich i ja robię trochę inaczej.Potrzeba jakąs fajną mrożonkę ,gotuje ok 12 minut ,w między czasie kruszę makaron do miski i kroje ogórki kiszone i papryke konserwową ,dobrze jak jest dużo mokrych składników .Ugotowana mrożonkę odlewamy wodę(nie zostawiamy aby dobrze odcieklo ) dodajemy do miski z makaronem ,lekko mieszamy i jak wystygnie dajemy przyprawy ja zazwyczaj pieprz i ziola ,koperek ,I MAJONEZ. tAKA JEST MOJA SALATKA .Ale co gospodyni to inny przepis :-D

hejka BABENCJE
jak tam ORKAN?
u nas na razie okina szczescie
AGA PG wielgasne podziekowanie za stronki!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry