reklama
agusia9915
Matka wariatka
wróce ,wróce;-).................................Kuruj sie agusia i szybko do nas wracaj
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Smutno tu bez ciebie ;-)wruce ,wruce;-).................................
agusia9915
Matka wariatka
irtasia27
nowlasnie tego mi brakowalo,twojego humoru ;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Agusia Ty sie kuruj!Choć przy Twoich maluchach to pewnie trudne,zawsze coś do zrobienia,jak to w domu.
A ja mam pytanie do dziewczyn,co maja starsze dzieci,jak długo używałyście wózka?Bo znajoma chce kupić lekką spacerówkę dla 3 latka,ale mi sie wydaje,że to juz nie potrzeba,zbędny wydatek,mógłby juz na nóżkach chodzić.A jak będzie lato to juz nie będzie chciał jeżdzić na pewno.Mam racje,czy nie?
A ja mam pytanie do dziewczyn,co maja starsze dzieci,jak długo używałyście wózka?Bo znajoma chce kupić lekką spacerówkę dla 3 latka,ale mi sie wydaje,że to juz nie potrzeba,zbędny wydatek,mógłby juz na nóżkach chodzić.A jak będzie lato to juz nie będzie chciał jeżdzić na pewno.Mam racje,czy nie?
No pewnie Rozalka, że masz rację. 3 letnie dziecko powinno chodzić już na nogach.
Moi chłopcy z wózka przestali korzystać zanim skończyli 3 lata, Paulina do 3 lat, ale tylko dlatego, że takie miała wskazania lekarskie (jak najmniej chodzić z powodu nóg).
Moi chłopcy z wózka przestali korzystać zanim skończyli 3 lata, Paulina do 3 lat, ale tylko dlatego, że takie miała wskazania lekarskie (jak najmniej chodzić z powodu nóg).
czesc dziewczynki :-)
ja juz w pracy. pogoda mi sie podoba. dzis pierwszy raz w tym semestrze ide na zajecia. normalnie trace zapal do tych studiow. oby tylko je skonczyc i juz.
czeka mnie jeszcze dzis przedluzenie sesji bo mam ciagle ten glupi egzamin w plecy.
dobra nie bede sie dolowac. ze wszystkim dam sobie rade!!!
i dobra wiadomosc od rana: szymek przyslal smsa, ze Makrela zjadla sniadanie!!!
a z tym wozkiem to ja sie tez zastanawiala, czy x-lander przyda mi sie jeszcze na lato, czy ten moj maly travel wystarczy.
tzn. perspektywy na chodzenie Martny sa znikome wiec na razie nie mam sie co zastanawiac chyba. chociaz wczoraj sama wstala z krzeselka i stala sobie bez trzymanki. takze moze jednak kiedys bedzie chodzic
ja juz w pracy. pogoda mi sie podoba. dzis pierwszy raz w tym semestrze ide na zajecia. normalnie trace zapal do tych studiow. oby tylko je skonczyc i juz.
czeka mnie jeszcze dzis przedluzenie sesji bo mam ciagle ten glupi egzamin w plecy.
dobra nie bede sie dolowac. ze wszystkim dam sobie rade!!!
i dobra wiadomosc od rana: szymek przyslal smsa, ze Makrela zjadla sniadanie!!!
a z tym wozkiem to ja sie tez zastanawiala, czy x-lander przyda mi sie jeszcze na lato, czy ten moj maly travel wystarczy.
tzn. perspektywy na chodzenie Martny sa znikome wiec na razie nie mam sie co zastanawiac chyba. chociaz wczoraj sama wstala z krzeselka i stala sobie bez trzymanki. takze moze jednak kiedys bedzie chodzic
irtasia27
Ja przy Jacki nie mialam juz wozka jak skonczyla 2 latka a przy Chrisie do 3 lat uzywalam tylko do zawozenia do przedszkola bo mam daleko z 30 minut moim krokiem a Chris nalezy do dzieci gdzie sie nigdzie mu niespieszy a drugie to ze strasznie kaszle jak idzie szybciej i teraz go woze na tykim podescie co sie do wozka przyczepiaAgusia Ty sie kuruj!Choć przy Twoich maluchach to pewnie trudne,zawsze coś do zrobienia,jak to w domu.
reklama
Oliwieczka
Hej babeczki
Pogoda super, a ja jestem chora...ale to nic zaraz idę do miasta na zakupki az chce mi się żyć:-)
Pogoda super, a ja jestem chora...ale to nic zaraz idę do miasta na zakupki az chce mi się żyć:-)