reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

jak trafiłyście na forum :confused: przyznać się ;-):-p

przez koleżankę z pracy, która jest tutaj na styczniówkach :-):-)
a tak wyglądał mój pierwszy post

Od jakiegoś czasu czytam różne wątki z forum i w końcu postanowiłam napisać swój pierwszy post. :tak:
Mam na imię Karolina, 28 lat, od 5ciu miesięcy szczęśliwa mama Lenki.:happy:
(po malutku będę się uczyć i może nawet nauczę się wklejać zdjęcia):-)

jeśli chodzi o chłopaka czy dziewczynkę to kiedyś koleżanka mi powiedziała "wiesz do Ciebie pasuje chłopak, ale ja wiem że będziesz miała dziewczynkę" :-D więc tak się nastawiłam :tak:

reklama
Gdzie sa wszystkie :confused:
Jakos malo Kasiad i ewamat:confused:
Ja przypominam, że mam remont kuchni i tylko mogę z doskoku coś napisać.
To dopiero początek, a już wiem, że remont z rocznym dzieckiem to nic przyjemnego :no:

A co do Twojego pytania Irtasia, to dziecko może dostać gorączki na tle emecjonalnym. Mój Damian np raz dostał z zazdrości!!! Miał wtedy może ze 4 lata i się strasznie popłakał, że Paulina dostała coś tam prezent od babci, a on nie (dostała wtedy coś o czym on sam marzył). Dostał gorączki 39 st, która spadła po 2 godzinach, jak się uspokoił i dał sobie wytumaczyć, że dziś jej święto i on na swoje też dostanie.
No, ale u Chrisa to trochę za często ta gorączka.

To miło, ze ktoś zauważył moją nieobecność. Chociaż to nie jest tak. Zawsze staram sie coś dopisać. ale ostatnio mam strasznie mało czasu z powodu powrotu do pracy, a Wy rozpisałyście sie jak mało kiedy. Nie udaje mi sie przeczytać wszystkich nowych postów, wiec tam gdzie trafię, tam coś dopiszę. Dobrze było siedzieć sobie z dzidzią w domku. Teraz po powrocie Maja mi się przyczepia jak broszka i dopiero jak pójdzie spać mogę luźniej odetchnąć

reklama
Do góry