reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam witam...Słoneczka:-D:-D:-D

U nas śliczne słoneczko świeci, wiać wieje okropnie.......
My już po spacerku i oglądaniu ptaszków na dworze.....
I PO ŚWIETNEJ WIADOMOSCI SIOSTAR MI OZNAJMILA ZE BEDZIE MIALA DZIDZIE:-D:-D:-D:-Dtak sie cieeeesze ze szok....wysciskalam ja za wszystkiech i sie poplakalam (jak zwykle ostatnio):-p:-p:-p

Chwile mnie nie bylo a tu takie wiadomosci. Gratulacje dla siostry!!!!!!!!!:tak::tak:

Susu, tez pozdrawiamy.;-)

Buziaki dla SUSU i Lailusi, no i uściski dla szczęśliwej przyszłej mamy nuśka :-):tak:

Tak Was czytam... ale się wiosennie zrobiło na tym wątku, nieźle się rozkawkowałyście z tej okazji :-p
My dziś od 6 na nogach, kawka wypita o 7 rano, a od 9 w robocie (albo "na zakładzie" jak kto woli ;-)) ale jeszcze 3,5 godzinki i weekend!!!
3,5 godzinki, a ja dziś prawie nic nie zrobiłam... noooo... poza tym, że zaszalałam na Allegro chyba na 12stu aukcjach, ale Milutek już powyrastał z ciuszków, no więc to było konieczne :-p:-D:szok:

aga-pg za leniwa jestem na wklejanie 12stu zdjęć :-p
Jak przyjdą przesyłki, to zrobię hurtowo jedno i wtedy się będę chwaliła, o! :-)

reklama
no normalnie myślałam,że to Nuśka spodziewa się dzidziusia!!!już chciałam gratulować,ale cofnęłam sięo stronę i uzupełnilam informacje;).w taki mrazie gratulacje dla siostry Nuśki!no i buziaki dla Susu i Lailusi;)
Joasiek co z tymi zdjęciami???????????

Do góry